Stek Woon & Lifestyle Magazine
Leolux Bellice | Stek Magazine

Bellice van Leolux: stel zelf je ideale bank samen!

Geen enkele bank geeft je zoveel vrijheid als Bellice. Met haar meest veelzijdige programma ooit biedt Leolux je de kans om zelf je ideale bank vorm te geven. Van een stijlvolle tweezitter tot een zeer uitgestrekt zitmeubel.

Jaarboek 2016-2017

In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.
Vraag gratis aan.

Mooi en intelligent ontworpen

Bellice kent eindeloos veel opstellingen. Het aanbouwprogramma heeft meer dan vijftig verschillende elementen die je naar jouw eigen woonwensen kunt combineren. Denk aan tussen- en schakelelementen, maar ook aan hoeken en einddelen met of zonder poef. Uiteraard ontbreekt een chaise longue niet!

Thuis in elk interieur

Er is geen enkel interieur denkbaar waarin Bellice zich niet thuisvoelt. Kies je favoriete bekleding uit de veelzijdige collectie leer en stof en selecteer de arm en poot die je het meest aanspreken. Laat je inspireren, want met het grootste gemak creëer je zelf je persoonlijke Bellice.

De ontwerpers: Beck Design

Het designerduo Norbert en Silja Beck uit het Duitse Markdorf is het liefst in de weer in hun eigen werkplaats. Daar schaven ze net zo lang aan hun ideeën totdat ze klanten schaalmodellen kunnen presenteren die tot in de kleinste details kloppen. En om niets aan het toeval over te laten vervaardigen zij de details van de bepalende onderdelen, zoals armleuningen of voetjes, op ware grootte. Om die details draait het namelijk in de ontwerpen van Beck Design. En daar is Bellice het perfecte voorbeeld van.

Video: Beck Design over Bellice.

Kies je comfort

Naast de vorm en stijl van je persoonlijke bank, kun je bij Bellice van Leolux ook perfect je eigen comfort bepalen. Je hebt namelijk de keuze uit drie verschillende comfortniveaus, voor zowel de zitting als de rug. De opties zijn: soft (zacht en comfortabel), medium (de middenweg tussen zacht en stevig) en firm (met een uitgekiende drukverdeling en ultiem comfort). Ook kun je de zithoogte en -diepte van je eigen Bellice aanpassen aan jouw wensen.

Leolux Bellice

Combineer er op los

Bellice is de perfecte bank om naar hartenlust mee te combineren. Wist je bijvoorbeeld dat je de buitenkant (de romp) en de kussens in de bank in verschillende materialen kunt laten stofferen? Natuurlijk kun je ook je ideale interieur creëren door accessoires uit de uitgebreide Leolux-collectie met Bellice te matchen. Denk aan de leuke Amulet-poefs. Ontworpen door Edward van Vliet en beschikbaar in vele verschillende formaten en materialen!

Leolux Bellice

Stel zelf je Bellice samen.

Ontdek Bellice

Met Bellice nodigt Leolux je uit. Om weg te dromen, te ontwerpen en te creëren. Om architect te worden van je eigen comfort. Ben je geïnspireerd geraakt? Kijk dan eens rond op de website en ga aan de slag in de Leolux Creator. En natuurlijk staan de Leolux-specialisten bij de dealers en Leolux Design Centers voor je klaar om jouw ontwerp concreter te maken. Met stalen, creatieve ideeën en expertise helpen zij je om met een gerust hart de juiste keuzes te maken.

Leolux Bellice Urban

Vind een Leolux dealer bij jou in de buurt.
Meer informatie over Leolux: www.leolux.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.