Stek Woon & Lifestyle Magazine
Zitmeubels

Interieur woonkamer: Back to basic

De natuur geeft jouw interieur alles wat het nodig heeft: rust. Met natuurlijke materialen van hout tot steen leg je de perfecte basis voor interieur woonkamer. In deze editie van Stek Magazine leer je hoe je dit toepast.

Interieur woonkamer | Stek Magazine

Wonderlijk wit

Een witte basis gecombineerd met zachte grijstinten en houten details zorgt voor rust in huis. Vervolgens kun je jouw favoriete accentkleuren toevoegen zoals koperrood of okergeel. Zo behoud je de rust, maar creëer je toch een opvallende uitstraling.  Lekker lezen tussen de zachte kussens. Verschillende kleuren, texturen en patronen maar toch een echt rustmoment. Met een eenvoudige basis in huis kun je heerlijk uitspatten qua woonaccessoires. Lekker verzamelen dus, die mooie spulletjes.

Lekker lezen tussen de zachte kussens. Verschillende kleuren, texturen en patronen maar toch een echt rustmoment

Interieur woonkamer | Stek Magazine

Interieur woonkamer | Stek Magazine

Kussen: Zuiver
Plaid Mimosa: Zuiver
Koffietafel: Dutch Bone
Spencer pillow: Dutch Bone
Letterbord wit: Jules Bazar

Van buiten naar binnen

Een fijne sfeer binnen? Hup, naar buiten! Zoek buiten een paar mooie taken en zet ze in een vaas. Zo haal je letterlijk de natuur in huis. Simpeler en stijlvoller kan haast niet.

Interieur woonkamer | Stek Magazine

Interieur woonkamer

Een rustige basis in huis heb je niet meteen. Die ontwerp je stap voor stap. Een vloer. Een kleed. Een bijzettafel. Dan een grote plant en de finishing touch: lekkere zachte kussens en fijne accessoires. Zo wordt jouw huis stukje bij beetje een droomhuis. Ben je bang dat bepaalde kleuren niet bij elkaar passen? No worries. Als je voor natuurlijke kleuren en aardetinten kiest, kun je vrijwel alles met elkaar mixen. Van grijs, bruin en okergeel tot groen, wit en zandkleur.

Interieur woonkamer | Stek Magazine

Interieur woonkamer | Stek Magazine

Als je voor natuurlijke kleuren en aardetinten kiest, kun je vrijwel alles met elkaar mixen

Interieur woonkamer | Stek Magazine

Keramiek: Studio Hear Hear
Scholar magazine holder: Dutch Bone
Louis table lamp: Dutch Bone
Mudcloth terra: Etsy
Mudcloth pillow off white: Etsy

Puur natuur

Een mooie plaid mag in niemands interieur ontbreken. Zeker niet als het een prachtige Mudcloth is zoals deze. Het katoen wordt in Afrika geverfd volgens de authentieke Bologan-techniek. Een echteeyecatcher in huis én puur natuur.

Foto’s & styling: Souraya Hassan, Binti Home
Tekst: Marlene Rooseman
Locatie: Studio Hear Hear, Assendelft

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.