Stek Woon & Lifestyle Magazine
Slaapkamer met veel kleuren

Slaapkamer stylen: 3 x

Met mooie accessoires, dekbedden en spreien geef je jouw slaapkamer snel weer een nieuwe impuls. We geven je drie verschillende voorbeelden van een slaapkamer stylen. Compleet met stylingtips voor de slaapkamer zodat je meteen aan de slag kan. We kozen voor een industriële look in combinatie met warme kleuren, zachte tinten en subtiele accenten.

Slaapkamer stylen tips

Slaapkamer stylen met subtiele accenten

Helemaal in zijn fotoprints. Zo kun je dekbedovertrekken kopen die door 3D printen helemaal tot leven komen. Een gebreid dekbed? Met een fotoprint lijkt het gewoon echt. Ook deze veer lijkt bijna echt op het bed te liggen. Dit satijnen dekbedovertrek is van Damai Plomes zodat je een natuurlijke look creëert. En ook nog eens helemaal in de nieuwste kleurtrends voor de slaapkamer.

Slaapkamer stylen: 3 x | Stek Magazine | Styling

Een leuk nachtkastje uitkiezen kan nog een hele opgave zijn. Je kan ook wat creatiever zijn! Een bijzettafeltje of krukje kan ook prima. En het grote voordeel is, dat je ze ook nog makkelijk ergens anders kan neerzetten. Zo kun je eindeloos variëren in huis. Tip: Een houten kistje kan ook heel leuk zijn als nachtkastje. Zet er een opvallend lampje op zodat het geheel helemaal af is. De bijzondere lamp op het nachtkastje is van Victor Vetterlein: &TraditionTrashMetafellamp

bed

Basistinten gecombineerd met grijsgroen

In de derde slaapkamer stylen is gekozen voor een mooi basis naturel wit dekbed Ridge van Auping met prachtige sierstiksels. Het Honeycomb sprei met zacht grijsgroene tint is eveneens van Auping. De industriële muur past perfect bij de vergrijsd groene tinten op het bed. Geen nachtkastje? Een stoel en een krukje kunnen net zo goed. Dat wordt heerlijk wegdromen!

Slaapkamer stylen: 3 x | Stek Magazine | Styling
bed

Combineer industrieel met warme tinten

Stoer nachtkastje van HKLiving, trendy dekbedovertrek met grafische stijl in combinatie met hanglamp cube van House Doctor. Heerlijk warm grof gebreid sprei Big Cable van Auping. Warme vrolijke kleuren bij een slaapkamer stylen zodat je warm de winter doorkomt. Gordijnen dicht en welterusten!

Fotografie & styling: Souraya Hassan

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.