Stek Woon & Lifestyle Magazine
Normann Bell sand Large

Industriële lamp in de vorm van een bel

Je hebt deze Normann Copenhagen lamp vast wel eens voorbij zien komen. Prachtig industrieel design ontwerp en dankt zijn naam ‘Bell’ natuurlijk aan zijn vorm. Designers Andreas Lund and Jacob Rudbeck namen als uitgangspunt dat het licht mensen samenbrengt, net zoals het geluid van een (kerk)bel.

Normann Copenhagen Bell lamp
De Bell lamp geeft een intiem licht en is verkrijgbaar is twee verschillende formaten. Je kan ook nog kiezen uit twee kleuren: wit en grijs. Mooi industrieel design. Kan zowel als enkele lamp als meerdere lampen samen een mooi geheel vormen boven de tafel of boven een kookeiland bijvoorbeeld.

Industriële lamp Normann Copenhagen Bell - Stek woonmagazine

Lamp industrieel Normann Copenhagen Bell|Stek

Industriële lamp
De combinatie van de ronde vorm en het industriële materiaal en kleur maken de lamp stoer. Tip: Door alleen je lamp(en) te vervangen boven de eettafel kun je al een heel andere sfeer in huis creëren. Heb je nu bijvoorbeeld stoffen lampen en wil je het iets moderner? Dan geef je met een industriële lamp een nieuwe sfeer. Meer weten over de Bell lamp van Normann Copenhagen? Kijk hier

Industriële lamp Normann Copenhagen Bell

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.