Stek Woon & Lifestyle Magazine
Iedereen wordt blij van de badkamer

Iedereen wordt blij van de badkamer

De een kan uren relaxen in bad, de ander geniet meer van een verkwikkende douche. Maar vrijwel iedereen wordt blij van een mooie badkamer waar je fijn een moment voor jezelf hebt. Toch zorgt het ontwerp vaak voor hersenbrekers. Want je wilt niet alleen een mooie ruimte, hij moet ook praktisch zijn. Cosentino heeft de oplossing: een collectie wastafels, douchebakken, vloer- en wandoplossingen die naadloos op elkaar aansluiten.

De Bathroom Collection by Cosentino® bestaat uit twee steenmerken. Silestone® een oppervlak dat voor meer dan 90% uit kwarts bestaat en een breed en kleurrijk assortiment heeft. En Dekton® een revolutionair, ultracompact oppervlak met een hoge weerstand met een zeer natuurlijk kleurenpalet. Geïnspireerd op natuurlijke materialen zoals marmer, hout en beton. Beide steenmerken bestaan uit platen die alleen in groot formaat worden gemaakt. En dat biedt unieke voordelen voor de badkamer.

Silestone - Iedereen wordt blij van de badkamer

Silestone - Iedereen wordt blij van de badkamer

Wanden uit één stuk

Heb je altijd al een inloopdouche willen hebben, maar last van beperkte ruimte? Omdat Silestone® en Dekton® bestaan uit grote platen (meer dan 3 meter lang en meer dan 1,4 meter breed), kunnen wanden uit één stuk worden gemaakt. Door het ontbreken van voegen oogt de ruimte groter. En je krijgt meer onderhoudsgemak cadeau: gebruik eenvoudig een raamwisser om druppels te verwijderen, droog na met een handdoek en klaar!

Bijpassende wastafels en douchebakken

Wie bezig is met het ontwerpen van een badkamer, herkent vast het probleem van het combineren van vloer- en wandtegels en bijbehorend meubilair. Vooral als je op zoek bent naar kleur in de badkamer. De wastafels en douchebakken van de Cosentino® Bathroom Collection worden uit hetzelfde materiaal gemaakt als de (XXL) vloer- en wandtegels. Zo kan je kiezen voor een vloeiend en doorlopend ontwerp. Zo geef je jouw badkamer dat extra zen-gevoel.

Bekijk alle wastafels
Bekijk alle douchebakken

Silestone by Cosentino

Wastafel model Silence - Consentino

Nieuw: Silestone® met N-Boost

Silestone® is een merk dat al meer dan 25 jaar populair is voor keukens. De afgelopen jaren wint het materiaal ook aan populariteit in de badkamer. Niet zo vreemd, want naast het grote kleurassortiment is Silestone® super praktisch in onderhoud.

Cosentino Eternal Collectie
Bekijk de Eternal Collectie

Om dat laatste nog meer kracht bij te zetten heeft Silestone een nieuwe bewerking gekregen: N-Boost. Hiermee wordt het oppervlak waterafstotend. Een groot voordeel in de badkamer. Doordat het licht door N-Boost veel beter op het Silestone® oppervlak wordt weerspiegeld, zijn de kleuren bovendien intenser en krijgt het materiaal een uitzonderlijke glans. Daarbij is de reiniging en het onderhoud van Silestone® met N-Boost gemakkelijker dan ooit tevoren. Uiteraard beschikt Silestone® N-Boost ook over de vertrouwde eigenschappen: hoge stoot-, kras- en vlekbestendigheid, plaatafmetingen in groot formaat en talloze mogelijkheden.

Bekijk de video over de Eternal Collectie

Meer weten over Silestone®: www.silestone.nl
Meer weten over Dekton®: www.dekton.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.