Stek Woon & Lifestyle Magazine
StekMagazine Badkamer HR

De mooiste decoratie voor je badkamer

Heb je net een nieuwe badkamer maar mis je nog de finishing touch? Zoals bijvoorbeeld verlichting, een mooie spiegel en iets voor de ramen. Het gaat allemaal om keuzes. Voor verlichting kun je natuurlijk kiezen om dat te integreren in een spiegel maar je kunt ook gaan voor die gave spiegel en bijvoorbeeld spotjes erboven.

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Hoe kies je de perfecte spiegel? Ga je voor mooi en stijlvol of gaat het jou om de grootte? Je kan natuurlijk altijd een combinatie kiezen van een mooie ronde spiegels aan de wand en een meer praktische handspiegel die aan één kant vergroot of een handig lichtknopje heeft. Helemaal in is meerdere formaten spiegels bij elkaar.

 

Badkamerraam

Ligt jouw badkamer aan de straatkant? Dan is inkijk niet zo plezierig. Een goede decoratie voor de ramen in de badkamer is wellicht nog niet zo eenvoudig. Vaak is de ruimte klein en wil je zo veel mogelijk lichtinval zonder inkijk. Jaloezieën kunnen een mooie oplossing zijn. Vind je houten jaloezieën heel mooi? Kies dan in de badkamer voor kunststof met houtlook. De uitstraling van hout maar geen problemen met de hoge vochtigheidsgraad in de badkamer. Wil je een meer stoere look? Ga dan voor  aluminium jaloezieën in bijvoorbeeld zwart. Zo heb je een stoere uitstraling en geen inkijk meer.

Badkamer decoratie

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.