Stek Woon & Lifestyle Magazine

Download de nieuwste editie van Stek Magazine met badkamerspecial

Ben je benieuwd naar de nieuwste badkamertrends? Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een nieuwe vloer, wand, kranen en of sanitair? Neem dan snel een kijkje in de nieuwste editie van Stek Magazine waar je alles leest over de badkamer. Inclusief drie keer een nieuwe look met geel, groen en blauw. Download snel de nieuwste editie in de app. Heb je de Stek Magazine app geïnstalleerd op dit device?  (iOS devices) Klik hier om direct naar de app te gaan. Ga in de app naar de bibliotheek en download de editie van 15 mei.

Download GRATIS de Stek Magazine app

Nog geen Stek Magazine app? De mooiste binnenkijkers, tips voor een stijlvol duurzaam interieur, filmpjes, design en de nieuwste woonmode vind je allemaal in Stek Magazine. Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play Er staat een bibliotheek voor je klaar vol edities. Zo heb je altijd wooninspiratie bij de hand!

In de nieuwe editie van Stek Magazine:

  • Badkamer inrichten: Alle innovaties op een rijtje
  • Binnenkijken bij Marrit: Van bouwval naar beauty
  • In haar column vertelt Lydia je alles over haar badkamer
  • Binnenkijken bij Jermaine & Sixta: Meest duurzame huis van Nederland
  • Styling tips: 3 x splashing badkamers
  • Jouw mooiste stek: 5 x binnenkijken

Styling cover foto: Baukje Snieder

Met speciale dank aan Diny Terpstra voor het ‘lenen’ van haar prachtige huis voor deze fotoshoot!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.