Stek Woon & Lifestyle Magazine
HR kamer Blauw MB

Histor introduceert de Kleurbedenktijd

Het verfmerk Histor wil iedereen graag laten experimenteren met verf. En laten we eerlijk zijn… We denken vaak om dat ene muurtje eens een ander kleurtje te geven. Maar welke kleur? Een fijne tool hiervoor is de Histor kleurenkiezer Je kiest een kleur uit voor jouw wand en krijgt daarbij een aantal suggesties. Je kan natuurlijk ook in de bouwmarkt wat kleurenstaaltjes meenemen en thuis bekijken bij jouw vloer, meubels en andere kleuren. Hoe het dan toch uiteindelijk op een hele muur eruit komt te zien blijft lastig. Meestal pakt het goed uit maar zo niet dan kun je gebruik maken van de Histor Kleurbedenktijd.

 

Web   Web

Web   Web

 

Hoe werkt Histor Kleurbedenktijd?

Stel je hebt bedacht om je slaapkamer groen te verven – maar als de verf eenmaal goed en wel op de muren zit zie je pas echt het effect. Had je nu maar blauw gekozen! Dan koop je een nieuwe Histor kleur. Schilder met de nieuwe kleur de helft over van je groene muur en maak een foto waarop duidelijk beide kleuren te zien zijn. Op Historkleurbedenktijd vul je het kleurbedenktijd-formulier in. Dit formulier kun je online verzenden of per gewone post, samen met de foto van het schilderwerk en foto’s van de twee aankoopbonnen. Je krijgt dan het geld van de nieuwe verfkleur terug. Kleurbedenktijd geldt op alle lakken en muurverven van Histor, zowel kant-en-klaar als mengverf.

Histor Kleurbedenktijd wordt 26 oktober 2015 als eerste geïntroduceerd voor aankopen van Histor verf bij Gamma en geldt van 7 december t/m 27 december 2015 exclusief bij Karwei. Daarna geldt Histor Kleurbedenktijd voor aankopen bij alle verfwinkels in Nederland. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op historkleurbedenktijd

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.