Stek Woon & Lifestyle Magazine
Het Heide huisje | Binnenkijken | Stek Magazine

’t Heide Huisje: slapen in een oude schuur

Niets leuker dan een kijkje nemen hoe iemand woont en zijn of haar huis heeft ingericht. We vinden het dan ook ontzettend leuk om wooninspiratie te delen van jullie interieurs. Vandaag nemen we eens een kijkje in het Heide Huisje. Miranda verhuurt dit leuke tuinhuis voor een overnachting, vergadering of een workshop. Kijk je mee?

Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina.

Het Heide huisje | Binnenkijken | Stek Magazine

’t Heide Huisje van Miranda

Soort huis: tuinhuis
Soort bouw: jaren ’30
Woonoppervlak: 50 – 75 m2
Aantal kamers: 3
Mijn woonstijl: modern, landelijk, Scandinavisch
Website: hetheidehuisje.nl
Instagram: hetheidehuisje

Aan de rand van de Nulandse Heide en tegen het natuurgebied Karregat aan ligt ‘t Heide Huisje. Een bijzonder plekje in Brabant waar je heerlijk kunt wegdromen en uitrusten in deze Bed and Breakfast. Het huisje bevindt zich in Nuland (gemeente ‘s-Hertogenbosch). Miranda is de eigenaresse en vertelt ons meer over deze bijzondere locatie. “‘t Heide Huisje is een voormalige schuur uit circa 1900 en ligt op het erf van een woonboerderij,” vertelt Miranda. “Vanuit het huisje droom je weg, al uitkijkend op de weilanden en bossen. Het is een heerlijke plek om te overnachten. Na een gezond ontbijt trek je je wandelschoenen voor een wandeling door het prachtige natuurgebied Karregat. Het gebied staat bekend om de grote afwisseling van veen, stuifzand, eikenbos en dennenbos.”

Hei-sessie

Welk bedrijf organiseert er nu niet elk jaar een Hei-sessie? Ongedwongen brainstormen op een leuke locatie. Zo’n dag in ’t Heide Huisje is dan wel een heel toffe locatie. Miranda organiseert verder ook workshops. Miranda: Je kan hier ‘gewoon’ vergaderen maar ook een workshop volgen. Vooral bloemen schikken en een tafel mooi aankleden zijn favorieten.”

Ik ontvang je graag op dit bijzondere plekje in het Brabantse Landschap in de gemeente ‘s-Hertogenbosch!

Het Heide huisje | Binnenkijken | Stek Magazine

Dank je wel Miranda voor het delen van jouw prachtige huis!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een leuke ingerichte woonkamer, een droomtuin, een mooie slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’sdeel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Je mag de foto’s ook sturen naar info@stekmagazine.nl Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.