Stek Woon & Lifestyle Magazine

Een geschikte vloer: Van hal tot zolder

De basis voor elke ruimte is een mooie vloer. Een vloer die helemaal past bij jouw woonstijl en wensen. De keuze voor bepaald materiaal is afhankelijk van de ruimte. In de badkamer en keuken moet deze vochtbestendig zijn, in de woonkamer slijtvast en in de slaapkamers warm en zacht. Forbo Flooring heeft voor elke ruimte een geschikte vloer: Van hal tot zolder. Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo Flooring hebben alledrie de juiste eigenschappen en heel veel keuze in dessins en kleuren. Kom binnen en ontdek de vele mogelijkheden!

Geschikte vloer voor welke ruimte | Stek Magazine

Marmoleum Love Life Share – 3706 beton

Geschikte vloer voor de hal

Een mooi entree begint met een mooie vloer. En die wil je graag mooi houden. Marmoleum, Novilon en Allura zijn alledrie oersterk, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Wel zo praktisch en daarmee een geschikte vloer voor de hal. Als extra bescherming is de bijpassende schoonloopmat Coral ideaal. Deze vangt maar liefst zo’n 95% van het vuil van buiten op. Ook deze is verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren zodat jouw entree een schitterend geheel is.

Welke vloer is geschikt voor in de hal | Forbo

Novilon Viva – 5457 bright oak

Coral droogloopmat | Forbo

Coral Classic – 4721 Mouse grey
Allura – 63454 Black marble

Jouw woonkamer, jouw woonstijl

Sfeer in huis wordt bepaald door de vloer. Zowel Marmoleum als Novilon hebben een moderne uitstraling en worden in brede banen gelegd. Wil je de look van een stenen of houten vloer? Dan zijn Allura-tegels of stroken de ideale keuze. Welke bij jou past is een kwestie van smaak maar ze zijn alledrie een milieubewuste keuze. Ze worden namelijk in Nederland gemaakt, met groene stroom en zo min mogelijk transportkilometers. Marmoleum is van deze 3 de meest groene en gezonde keuze. Deze vloer is namelijk helemaal gemaakt van puur natuur grondstoffen en CO2 neutraal geproduceerd en antibacterieel.

Geschikte vloer in de woonkamer | Visgraatvloer Forbo woonkamer | Stek Magazine

Allure – 63407 Bleached timber

Forbo betonlook vloer | Stek Magazine

Marmoleum – vtwonen grind

Geschikte vloer met huisdieren | Forbo Allura

Novilon Bella – 5781 Grey wash oak

Mixen in de keuken

In de keuken is een vloer waarop geleefd wordt natuurlijk essentieel. Marmoleum, Novilon en Allura zijn allemaal heel gemakkelijk schoon te maken. En ze matchen ook nog eens heerlijk samen. Heb je bijvoorbeeld een open keuken? Combineer een Marmoleum betonlook vloer van de vtwonen collectie in de woonkamer met Allura grindvloer in de keuken. De voordelen van beide collecties en de woonmix die het helemaal ‘jij’ maakt. En allebei een zeer geschikte vloer voor elke woonkeuken.

Visgraagvloer in de keuken van pvc stroken Allura | Forbo

Novilon Viva – 5742 Magyar bleached chevron

Geschikte vloer voor in de keuken | Forbo

Allura – 63468 Grey stone

Geschikte vloer keuken marmoleum vtwonen | Forbo

Marmoleum vtwonen – VTW018 Klei

Zachte slaapkamers

Wie ook in de slaapkamer graag de laatste woontrends toepast, hoeft niets in te leveren aan comfort. Allura pvc stroken, een uitgebreide stroken- en tegelcollectie, is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en legpatronen. Zo kun je ook in je slaapkamer een industriële woonstijl creëren met een betonlookvloer of een klassieke stijl met een visgraat-parket. Allura wordt, net als echt steen of hout, in tegels of stroken gelegd. Doordat elke strook uniek is, is het resultaat een natuurgetrouwe en niet van echt te onderscheiden vloer. Net als Marmoleum en Novilon voelt het heerlijk zacht aan en kun je het ook nog eens combineren met vloerverwarming. Comfortabel en mooi voor elke trendy slaapkamer.

Geschikte vloer slaapkamer | Forbo onderhoud vloeren

Allura – 60388 Charcoal solid oak

Gekleurde vloer slaapkamer | Forbo

Marmoleum – 3431 Limoncello

Visgraatvloer slaapkamer | Vloer anti allergie | Forbo

Novilon vtwonen – 2468 Anijs

Werken en slapen op zolder

De bovenste verdieping maar zeker niet de minste verdieping, is de zolder. Een zolder kan je tenslotte op heel veel verschillende manieren inrichten. Als speelkamer, mini-appartement, tienerdomein of als thuiskantoor. Belangrijk dus dat je hier een multifunctionele vloer kiest die mooi is en tegen een stootje kan. En dat kunnen alle drie de vloeren van Forbo Flooring: Marmoleum, Novilon en Allura. En een heel fijn voordeel voor de zolder: ze zijn alledrie ook geluiddempend. Aan jou de keuze welke kleur, dessin of patroon past bij jouw zolder!

Gekleurde vloer kinderkamer | Forbo marmoleum click

Marmoleum Click – 333363 lilac, 333701 moon en 333711 cloudy sand

Forbo novilon Viva hout

Novilon Viva Hout – 5742 bleached chevron

Vloerplanner

Twijfel je nog tussen een mooie zwarte visgraat vloer of een betonlook? Of wil je weten of jouw droomvloer wel past bij de kleur op de muur van je woonkamer? Met onze verbeterde vloerplanner upload je heel makkelijk en zonder extra kosten je eigen foto’s. Zo zie je meteen welke vloer het beste past in jouw interieur.

Bestel een gratis staal

Via onze stalenservice bestel je snel en eenvoudig gratis stalen. Stalen geven je een goed idee van hoe jouw toekomstige Forbo vloer eruitziet.

Marmoleum Novilon Allura geschikte vloer uitkiezen

Kies je voor Marmoleum, Novilon of Allura? Dan kies je voor meer dan mooi!

Meer informatie over Marmoleum? marmoleum.nl
Vind een Forbo dealer

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.