Stek Woon & Lifestyle Magazine

Een flat inrichten met een tikkeltje Scandinavisch en DIY

Niets leuker dan een kijkje nemen in andere huizen en appartementen.  Zo doe je vaak de leukste ideetjes op voor jouw interieur. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen, daar iets over te vertellen en anderen mee te inspireren? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Simone ons een kijkje in haar penthouse.

Flat inrichten | Scandinavisch, botanisch en DIY

Huis en interieur van Simone

Soort huis: penthouse
Soort bouw: nieuwbouw
Woonoppervlak: 50 – 75 m²
Aantal kamers: 3
Woonstijl: Scandinavisch, Industrieel, Botanisch
Instagram: @simonepla

Flat inrichten in stijl

Simone woont in een penthouse in Deventer. “Ook een flat kun je natuurlijk super leuk inrichten,” vertelt Simone. “Het heeft bij mij wel een tijdje geduurd om mijn eigen stijl te ontdekken maar op dit moment ben ik dik tevreden! Het is een fijne mix van industrieel, botanisch en een tikkeltje Scandinavisch. Hier en daar vind je ook wat DIY projectjes terug zoals de grofgebreide deken.”

Hoekje met werkplek

Fijne lichtinval

Simone heeft een licht huis en houdt ervan om haar creativiteit los te laten op haar interieur. Het resultaat is prachtig. “Ik heb een fijne woonkamer met open keuken en heel veel ramen. Dit zorgt voor een fijne lichtinval,” zegt Simone. “In de slaapkamer heb ik een betonnen wand achter de stuc laag vandaan getoverd. De zwarte achterwand van het bed heb ik zelf bedacht en in elkaar gezet. Kortom, ik ben een crea bea.”

Flat inrichten in industriële stijl

Dank je wel Simone voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw mooie huis!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw binnenkijker met foto’s of stuur de foto’s naar info@stekmagazine.nl We kijken uit naar jouw binnenkijker!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.