Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken: Heerlijk licht Scandinavisch interieur

Binnenkijken: Heerlijk licht Scandinavisch interieur

Inspiratie opdoen voor je eigen huis, doe je gewoon door lekker binnen te kijken in andere huizen. Niets leuker dan een kijkje nemen hoe iemand woont en zijn of haar huis heeft ingericht. Vandaag geeft Sandra ons een kijkje in haar woning: Een heerlijk licht huis met Scandinavisch interieur. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina.

Scandinavisch interieur met heerlijk veel licht

Huis en interieur van Sandra

Soort huis: Rijtjeswoning
Soort bouw: Bestaande bouw
Woonoppervlak: 50 – 75 m2
Aantal kamers: 6
Mijn woonstijl: Scandinavisch, Industrieel, Bohemian
Instagram: _s.an__

Sandra (36) woont samen met Eduard en hun vier kinderen in een dorpje in Gelderland. De woning is een zogeheten arbeiderswoning: een tussenwoning van na de oorlog. “Het huis is hier en daar gerenoveerd door de woningbouwcorporatie”, vertelt Sandra. “Het huis heeft onder andere nieuwe kozijnen gekregen en binnenkort komt er een nieuwe keuken.”

Scandinavisch interieur met heerlijk veel licht

Woning met authentieke details

Het pand heeft nog veel mooie details van vroeger en dat geeft juist charme aan de woning. Sandra: “Ook al is het niet praktisch om met meubels naar boven te sjouwen, toch vind ik het opstapje bij de trap naar de toilet en naar boven juist zo leuk. Net als de estrikken die onder het laminaat in de gang vandaan kwamen. Ik hou van het authentieke in ons huis, dat spreekt mij enorm aan.
Dit in combinatie met veel wit, waaronder de vloer, en grijs- en natureltinten maakt ‘t voor ons heerlijk wonen!”

Scandinavisch interieur met heerlijk veel licht

Scandinavisch interieur met accenten

Het huis is prachtig ingericht en heerlijk licht. De kinderkamers hebben een eigen stijl met fijne kleuren. “Onze woonstijl is een combi van meerdere stijlen”, vertelt Sandra. “Scandinavisch licht met hier en daar etnische/bohemian en industriële invloeden en accessoires. Het enige wat inderdaad kleur bevat in ons huis zijn de kinderkamers maar wel zorgvuldig bij elkaar uitgezocht. De jongenskamer is stoer en de kamer van onze dochter heeft lieflijk pasteltinten met wat hardere kleuren.

Meisjeskamer in pasteltinten Stoere jongenskamer met kleuraccenten

Ondanks dat we niet een heel groot huis hebben wonen we al vele jaren met heel veel plezier op onze STEK!”

Scandinavisch interieur

Binnenkijken: Heerlijk licht Scandinavisch interieur

Dank je wel Sandra voor het delen van de foto’s en jouw verhaal!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een leuke ingerichte woonkamer, een droomtuin, een mooie slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Je mag de foto’s ook sturen naar info@stekmagazine.nl Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.