Stek Woon & Lifestyle Magazine

€ 300,- shoptegoed bij aankoop vtwonen tegels by Douglas & Jones

Uit de nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen ontstond de vtwonen tegelcollectie. Hiermee varieer je eindeloos en creëer je in elke ruimte jouw eigen stijl. Voor op de vloer of tegen de wand, van sober tot kleurrijk en van strak tot speels. Helemaal nieuw is de vtwonen-serie Blancs. Heb je jouw perfecte match gevonden? Profiteer dan snel van de After Summer Specials! Bij aankoop van minimaal 45 m² van de geselecteerde vtwonen tegels by Douglas & Jones, ontvang je een cadeaukaart ter waarde van maar liefst € 300,-.

After SUMMER Specials
vtwonen tegels by Douglas & Jones | vtwonen actie | Stek Magazine

Dubbel mooi

Tijdens de After Summer Specials ontvang je bij aankoop van minimaal 45 m² van de geselecteerde actietegels tijdelijk een vtwonen cadeaukaart ter waarde van maar liefst € 300,-. Je kunt kiezen uit 4 tegelseries: Composite, Classic, Mold (m.u.v. de douchtegel) en de nieuwe Blancs. Zo maak je elke ruimte in huis mooi en kun je voor de ‘finishing touch’ mooie accessoires uitzoeken. Dubbel mooi dus!

vtwonen tegels by Douglas & Jones | vtwonen actie | Stek Magazine

Nieuw: Serie Blancs

Een nieuw pareltje in de collectie vtwonen tegels by Douglas & Jones is de Serie Blancs. Een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt. In 2 fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor je vloer of wand. Verkrijgbaar in formaat 25×150 cm in de kleuren Naturals & Smoked Oak. Met deze houtserie breng je warmte in huis, terwijl je toch de fijne voordelen van tegels hebt. De houtlook blijft mooi en is heel makkelijk in onderhoud.

Serie Blancs vtwonen tegels | Douglas & Jones | Stek Magazine

Serie Blancs Natural

Serie Blancs vtwonen tegels | Douglas & Jones | Stek Magazine

Serie Blancs Smoked Oak


vtwonen tegels actie | Stek Magazine

Klassiek marmer

Marmer is nog steeds een populaire trend. Met de serie Classic creëer je een bijzonder marmereffect op iedere vloer of wand. Zo geef je elke ruimte in huis een elegante uitstraling. En natuurlijk mag een beetje lef in het interieur niet ontbreken. Met tegels kun je juist mooie accenten aanbrengen die helemaal passen bij jouw eigen stijl. De serie Classic is uitgebreid met de kleurtinten Vivid Green Light en Intense Green Dark, zowel in basic matte als met glanzende afwerking beschikbaar. 

Serie Classic

Serie Classic vtwonen tegels by Douglas & Jones | Stek Magazine
Serie Classic vtwonen tegels by Douglas & Jones | Stek Magazine

Serie Classic vtwonen tegels by Douglas & Jones | Stek Magazine

Interior twist

Een andere klassieker is de serie Composite. Hiermee breng je een twist in je interieur van retro en modern. Ook deze serie is uitgebreid met nieuwe varianten. Een XL tegel van maar liefst 120×120 cm in de kleuren Light Grey, Dark Grey en Black Antracite. Die geven een spectaculair resultaat op elke wand en vloer.

Serie Classic vtwonen tegels by Douglas & Jones | Stek Magazine

Serie Composite

Serie Composite vtwonen tegels by Douglas & Jones | Stek Magazine

vtwonen tegels by Douglas & Jones | 300 euro shoptegoed | Stek Magazin e

Stoer beton

Past een industriële stoere look helemaal bij jouw woonwens? Dan is de robuuste betonserie Mold de perfecte basis. Deze is ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint. Hiermee heb je de uitstraling van beton met de warmere look van hout. Voor de badkamer is er ook een bijpassende douchetegel in groot formaat, met een compleet drainsysteem. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan onze vernieuwde configurator, die is uitgebreid met een doucheruimte. Zo mix & match je eenvoudig jouw perfecte tegelcombinatie.

Serie Mold


€ 300,- vtwonen shoptegoed

Heb je jouw ideale match gevonden? Ga snel langs bij één van de deelnemende dealers en profiteer van de After Summer Specials! Tijdens deze leuke actie krijg je bij aankoop van minimaal 45 m² van de geselecteerde actietegels: Composite, Classic, Mold (m.u.v. de douchetegel) en Blancs uit de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones tijdelijk een vtwonen cadeaukaart ter waarde van maar liefst € 300,-.

Deze actie loopt van 15 september t/m 30 november 2020 (uitlevering in 2020)

Natuurlijk kun je ook verschillende series met elkaar combineren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan onze vernieuwde configurator die is uitgebreid met een doucheruimte. Zo mix & match je eenvoudig jouw perfecte tegelcombinatie. Welke woonstijl je ook voor ogen hebt, alle series van vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn overal toepasbaar. Kies jouw favoriete tegel of tegelcombinatie uit een eindeloos groot aanbod van formaten, kleuren en afmetingen.

Open de tegelconfigurator

Welke woonstijl je ook voor ogen hebt, alle series van vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn overal toepasbaar. Kies jouw favoriete tegel of tegelcombinatie uit een eindeloos groot aanbod van formaten, kleuren en afmetingen.

vtwonen tegels by Douglas & Jones | Stek Magazine
vtwonen tegels by Douglas & Jones | 300 euro shoptegoed | Stek Magazin e

Meer informatie over de tegelseries van DOUGLAS & JONES.
Bekijk hier een overzicht van dealers bij jou in de buurt.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.