Stek Woon & Lifestyle Magazine

Deze stoelen staan in een moderne woonkamer

Ben jij van plan je woonkamer een fijne make-over te geven of ga je inkopen doen voor in je volgende huis? We hebben het graag even met je over alle zitplekken in jouw woonkamer. Er zijn een aantal stoelen die elke moderne woonkamer heeft en welke in jouw woonkamer mogelijk nog missen. Nu denk je misschien: “Hoeveel soorten stoelen zijn er dan wel niet?” Dat is een goede vraag, we leggen ze graag even aan je voor. Wie weet ben jij straks van elke categorie stoel even aan het proefzitten bij de meubelboulevard!

binnendeuren

Draaistoelen in de zithoek

Heb jij een fijne zithoek gecreëerd, waardoor je heerlijk kunt bijkletsen met je vrienden en familie? Maar moet dit ook een plek zijn waar je zelf lekker languit op de bank kunt liggen op de vrijdagavond? Of wil je hier gewoon een lekker boek lezen bij de open haard? Je kunt niet alles tegelijkertijd, zou je denken. Echter, met een paar mooie draaistoelen kom je al een heel eind! Deze kun je prima richting de televisie draaien als je een avondje voor jezelf hebt, maar ook naar de rest van de zithoek als je een gezellig gesprek voert. Ideaal!

een keukenblad kiezen

Barstoelen in de woonkeuken

Heb jij een gave woonkeuken waarbij een deel van het aanrecht van de muur afstaat? Of heb je een heerlijk kookeiland met ladekasten aan één kant? Dan kun je hier fantastische barstoelen tegenaan plaatsen. Zo kun je lekker in gesprek blijven met je gasten terwijl je een heerlijk diner voor ze kookt, of met je kids die hun huiswerk maken terwijl je in de keuken staat. Ook kun je hier lekker snel je ontbijt eten in de ochtend zodat je er niet een volledig tafelmoment van hoeft te maken. Kortom, je hebt die barstoelen echt nodig in jouw moderne woonkamer.

stoelen

Fauteuils om tot rust te komen

Soms heb je gewoon even een momentje nodig voor jezelf, maar wil je niet direct in een andere kamer gaan zitten. Dat kan dan juist weer een beetje ongezellig zijn. Kijk of je een fijne relaxfauteuil kan aanschaffen waarmee je lekker met de benen omhoog kunt zitten. Hier kun je dan lekker een boek lezen, iets schrijven of een serie streamen die je al een tijdje wil zien. Zo kun je echt even tot rust komen in je eigen stoel, terwijl je je even afzondert van de rest van het gezin.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.