Stek Woon & Lifestyle Magazine
Eettafel en stoelen uitzoeken

De basis voor de eetkamer

De keuken of eetkamer is de centrale plek in huis. Een multifunctionele ruimte die je gemakkelijk transformeert van thuiswerkplek tot stijlvolle eettafel. Goede stoelen waar je urenlang op kan zitten om te tafelen of een dagje werken vormen dan ook de basis voor de eetkamer.

Basis voor de eetkamer | Kick Collection

Stijlvolle eetkamerstoelen

Eetkamerstoel Dean van KICK collection past eigenlijk in elk interieur. Ze zijn bekleed met een grove katoenen textuurstof en in veel trendy kleuren verkrijgbaar. Omdat ze een armleuning hebben en lekker zitten, vormen ze de ideale basis voor de eetkamer. Of jouw plek om thuis te werken en waar urenlang huiswerk gemaakt kan worden. Doordat ze een mooie opening hebben aan de achterzijde, ogen ze niet zo massaal. Ook als je 8 stoelen aan tafel hebt, blijft het geheel zo luchtig. Tip: Een grote tafel in een ovale vorm van 250 bij 100 neemt net iets minder ruimte in beslag dan een rechthoek maar wel de ideale grootte.

Basis voor de eetkamer | Kick Collection

Mix & match

Zwarte eetkamerstoelen laten zich ook ideaal combineren met verschillende kleuren. Wij kozen voor groene accessoires en lichtgrijs servies. Maar ook de nu trendy aardetinten passen natuurlijk perfect. Zo kun je heerlijk mixen & matchen zolang de basis voor de eetkamer goed is. En je past de nieuwste woontrends gemakkelijk toe in huis. Een nieuwe plaid, een paar nieuwe kussens, mooie vazen en jouw eetkamer is weer helemaal up to date zonder dat je de basis hoeft te vervangen.

KICK design

Naast een grote keuze aan eetkamerstoelen, heeft KICK Collection ook een ruim assortiment aan banken, kasten en tafels. Leuke trendy meubels, een eigen design en voor een heel goede prijs. Allemaal ontworpen conform de nieuwste woontrends, in de mooiste kleuren en de fijnste stoffen. Wil je eens kennis maken met dit mooie merk? Bezoek dan hun flagshipstore en laat je verrassen door de grote collectie met kicke meubels.

Reageer