Stek Woon & Lifestyle Magazine
Little Greene | Stek Magazine

Designnieuws & trends

Omdat je natuurlijk graag op de hoogte blijft van al het designnieuws vind je in overzicht in Stek Magazine. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe ontwerpen uit binnen- en buitenland.


EEN VLEUGJE VOGEL IN HUIS


Designnieuws behang | Stek Magazine

Muurbloempje

Mooi voor aan de muur en zeker niet saai! Het nieuwe behang ‘Massingberd Blossom’ van Little Greene brengt je interieur tot leven. Lees verder voor de volledige nieuwe behangcollectie van Little Greene

Designnieuws en interieurtrends| Stek Magazine

Vrolijke vogels

Met vrolijk vogelgetjilp geeft de Zwitscherbox een moment van rust en ontspanning. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten.

Design interieur vogels

Vliegensvlug

De nieuwe wandklok van het merk Stelton mag zeker niet ontbreken in ons overzicht van designnieuws. Deze klok herinnert je eraan hoe snel de tijd voorbij gaat. Birdie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een mooi strak ontwerp.


GROENTJES


Groen leesvoer

Philip Oostenbrink is specialist op het gebied van exotische planten. In zijn boek ‘De Jungletuin’ laat hij zien hoe je met veel bonte en gekleurde bladeren jouw grote of kleine (stads)tuin omtovert tot een ware jungle. 

Easy oogsten

Goed nieuws voor de groenliefhebbers zonder groene vingers: Plantenwebshop Spinklr lanceert de Voedselbosjes. Een kant-en-klaar pakket om tot 10m2 fruitbomen en kruidenplanten te kweken die zichzelf onderhouden.

green submarine in Breda

Groene hotspot

Breda is een nieuwe plantenwinkel rijker: The Green Submarine. Je kan hier terecht voor advies en groene kamerplanten; van varens met een krokodillenprint tot philodendrons met verschillende bladvormen. 


PUUR NATUUR


Faina design vazen

Vloeibaar design

De nieuwe serie FAINA is gebaseerd op het meest natuurlijke element van de aarde: water. Net als water vloeibaar is, zijn de vormen van deze vazen ook zo ontstaan. Dat maakt elk exemplaar uniek.

Sealskin badkamer accessoires

Natuurlijke materialen

De nieuwe serie Earth van het merk Sealskin, brengt je dichtbij de natuur. De accessoires zijn gemaakt van eikenhout, hebben een strakke vormgeving en zijn voorzien van mat zwart metalen elementen.

Wildernis

Natuur zien we ook terug in het behang van het jaar 2022. Graham & Brown lanceert RESTORE, een patroon met een verscheidenheid aan wilde planten die de onstuitbare krachten van de natuur nabootsen.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.