Stek Woon & Lifestyle Magazine
Designlabel Ignore | Stek Magazine

Designlabel Ignore bestaat 1 jaar

We houden je graag op de hoogte van de nieuwste interieurdesigns Het Nederlandse designlabel ignore viert haar 1-jarig bestaan. Het merk presenteert de tweede collectie alsmede de lancering van een virtuele showroom.


Designlabel ignore collection 2

De collectie meubels en accessoires wordt uitgebreid met twee nieuwe ontwerpen. Beide in de minimalistische stijl van ignore. Ontwerper Marc van der Voorn ontwierp eerder al de bijzettafel dance en de spiegel look. Hier wordt nu de salontafel surf aan toegevoegd. Tevens is designlabel ignore een samenwerking aangegaan met ontwerpster Alexandra Izeboud. Zij heeft een eigen stijl die past bij het merk. Hierdoor ontstond de strakke barkruk space.

Designlabel Ignore collectie | Stek Magazine


“Het afgelopen jaar was een fantastisch jaar”, vertelt eigenaar Julien van Hassel. “Na onze lancering in september 2019 merkten we dat er ruimte was voor onze filosofie op design. We bouwden het afgelopen jaar een mooi klantenbestand op. Ook hebben we wereldwijd producten verstuurd vanuit de webshop. Met onze tweede collectie hebben we gekozen voor grotere meubels zodat we een bredere doelgroep aanspreken.”

Designlabel Ignore collectie | Stek Magazine

Ontwerp Surf

Marc van der Voorn ontwierp surf voor designlabel ignore. Een lage salontafel gemaakt van gepoedercoat staal waarvan de poten nagenoeg onzichtbaar zijn. Hierdoor lijkt het alsof de salontafel boven de vloer zweeft. Marc: “Na de bijzettafel zetten we een stap naar een groter meubel.”

Designlabel Ignore collectie | Stek Magazine


Designlabel Ignore: Space

Ontwerpster Alexandra Izeboud combineerde een minimalistisch en abstract ontwerp met comfort. De kruk is gemaakt van Domex staal. Alexandra Izeboud: “Ik heb de constructie van een doorsnee barkruk ontleden. Hierdoor kon ik een nieuwe constructie uitvinden waarmee een super strakke kruk ontstond.”

Virtuele showroom

Naast de nieuwe collectie lanceert ignore ook een interactieve virtuele showroom Hierin neemt ignore particulieren, architecten en retailers mee in een rondleiding langs de nieuwe collectie.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.