Stek Woon & Lifestyle Magazine
Dekton Slim | Stek Magazine

Dekton Slim: De nieuwe oplossing voor al je interieurwensen

Op Pinterest heb je de leukste woonideeën opgedaan, maar helaas: na een eindeloze zoektocht heb je jouw droomkeuken, tafel of kledingkast nog steeds niet gevonden. En standaard is ook maar zo gewoon. Dat past bovendien vaak letterlijk en figuurlijk niet in je ideale woonplaatje. Herken je je hierin? Dan is het tijd om kennis te maken met Dekton Slim. Een nieuw materiaal dat dun, licht en multi-inzetbaar is. Liefhebber van marmer en betonlook? Dan maak jij hiermee al jouw interieurdromen waar!

Dekton Slim | oplossing voor al je interieurwensen | Stek Magazine

Dekton Slim is maar 4 mm dik en heeft een heel laag gewicht (10 kg/m2). Dat maakt het materiaal ideaal om meubilair, deuren, kasten en grote panelen mee te bekleden. Helemaal op maat en in de stijl die jij voor ogen hebt. Hoe leuk is het als je straks op je housewarmingparty kunt zeggen: ‘alles is naar ons eigen ontwerp gemaakt’? Daardoor is je woning niet alleen uniek, maar zo voel je je ook helemaal thuis.

Dekton Slim is ook geschikt voor badkamers. De bekleding is namelijk goed bestand tegen vocht en vlekken. Het onderhoud is heel makkelijk: gewoon even afnemen met een vochtige doek.

Dekton Slim: Blijvend mooi 

Dekton Slim ziet eruit als marmer of beton. En het beste is: daar heeft het niet de eigenschappen van. Het is namelijk bestand tegen krassen, vlekken, grote temperatuursveranderingen en UV-stralen. Je ontwerp blijft er dus perfect uitzien en gaat jarenlang mee. Dat is meteen de reden dat hotels en restaurants er veelvuldig gebruik van maken. Op dit moment kun je uit acht kleuren kiezen. Daar komen er geleidelijk steeds meer bij. Bekijk hieronder alle kleuren!

Dekton Slim | oplossing voor al je interieurwensen | Stek Magazine

Het dunne oppervlak van Dekton® Slim is ideaal voor het bekleden van keukenwanden en kasten. Het resultaat is een harmonieuze combinatie met werkbladen van verschillende diktes.

Dekton Slim | oplossing voor al je interieurwensen | Stek Magazine

Think big!

Dat Dekton Slim zo dun en licht is, doet gelukkig niets af aan het formaat. De platen zijn maar liefst 3.200 x 1.440 mm groot. Daardoor is dit materiaal heel fijn voor grotere projecten. Zo heb je minder naden, wat grote voordelen heeft. Bij bijvoorbeeld een douchewand is het niet alleen hygiënisch, maar het geheel ziet er ook aantrekkelijker uit. Het materiaal is daarnaast heel geschikt voor keukenkastjes. Heb je graag veel lades en een grote, hoge kast? Met Dekton Slim maak je ze allebei in dezelfde stijl. Je mag dus groot denken! 

Dekton Slim | oplossing voor al je interieurwensen | Stek Magazine

Met Dekton® Slim creëer je meubilair dat jarenlang meegaat. Je tafels zijn overal tegen bestand en de deuren worden kras- en vlekbestendig. Daarnaast ontwerp je het helemaal naar je eigen smaak.

Dekton Slim | oplossing voor al je interieurwensen | Stek Magazine

Makkelijk te installeren

Maar dat is nog niet alles. Ook aan het installeren is gedacht. Dat is heel eenvoudig. Juist omdat het materiaal zo dun is, is het gemakkelijk te zagen in alle vormen en maten. Leg jouw interieurwensen voor aan een vakman en realiseer samen op een simpele manier een prachtig design. Met Dekton® Slim wordt jouw droomhuis werkelijkheid!

Meer informatie over Dekton® Slim

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.