Stek Woon & Lifestyle Magazine
Piet Boon Mass keuken | Stek Magazine

Designnieuws: Piet Boon MASS keuken

Internationaal gerenommeerde ontwerpstudio, Studio Piet Boon, doet de traditionele functionaliteit van ruimten in huis verschuiven. De studio introduceert de Piet Boon MASS keuken. Een volledig met beton beklede keuken. Hierdoor ontstaat een robuuste eenvoud in de toepassingen rondom het koken. Zo is de ruimte voor méér dan alleen koken.

Piet Boon kitchens | Stek Magazine
Black kitchen design | Stek Magazine

Robuuste rebel

Solide vormen, gewaagde proporties, geen compromissen. Daarom brengt Studio Piet Boon MASS keuken traditioneel gescheiden ruimten samen. Dit is het eerste Piet Boon keukenconcept dat geheel bedekt is met beton. De matzwarte keuken is een ruwere aanvulling op de verfijnde keukenconcepten. Met een vakkundige toepassing van levendige materialen en robuuste eenvoudige vormen biedt het een elegant samenspel van balansen. Maar nog steeds volledig toegewijd aan het koken. Ontworpen om ruimte te bieden aan méér dan alleen koken. Daarom is de MASS de droom van iedere gastheer en -vrouw.

Black kitchen design | Stek Magazine

Meer dan een keuken

Piet Boon vertelt over zijn nieuwste ontwerp. “Door het hele huis heen zien we een verschuiving van een traditionele lay-out met gescheiden vertrekken naar het combineren van ruimtes. Het combineren van functionaliteiten en ruimtes past bij een hedendaagse manier van leven. Werken in de leefruimte en loungen in de eetruimte wordt samengebracht. Dit gaat hand in hand met een nieuwe manier van ontwerpen. Het vereist een ander gebruik van meubels en het plaatsen van bepaalde objecten in een nieuwe context. Met de MASS keuken laten we zien dat de keuken niet alleen is om te koken. Het moet ook een ruimte zijn waar je gasten ontvangt en ook de rest van je dag kunt doorbrengen. Zoals bijvoorbeeld het lezen van een boek, thuiswerken of waar je met het gezin de dag doorneemt.”

Piet Boon Mass keuken | Stek Magazine
Piet Boon Mass keuken | Stek Magazine

Tailor Made

De Piet Boon Mass keuken is te bewonderen in de showroom in Oostzaan. De MASS IS verkrijgbaar in elke gewenste opstelling en afwerking. Meer informatie pietboonkitchen.com Neem ook een kijkje voor de prachtige tegelseries van Douglas & Jones by Studio Piet Boon

Black kitchen design | Stek Magazine

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.