Stek Woon & Lifestyle Magazine
miele CM

De wereld van koffie en thee in één apparaat

Verrijkt een perfecte kop koffie of thee jouw leven? Houd je van variatie? Dient de bereiding snel en simpel te zijn, maar wel met constante, perfecte resultaten? Miele introduceert een apparaat dat tegemoet komt aan al deze eisen: de CM7 van Miele.

Apparaat voor thee en koffie
De CM7 is de eerste koffieautomaat dat naast een hoogwaardige bereiding van diverse koffiespecialiteiten, tevens expert is in de bereiding van thee. Het apparaat kiest door middel van individuele programma’s automatisch de juiste watertemperatuur voor verschillende soorten thee, waaronder groene en zwarte thee, alsmede vruchten- en kruidenthee. Bovendien bereidt het apparaat ook uiteenlopende, smaakvolle Italiaanse koffiespecialiteiten, van Ristretto tot Café Latte.

Eenvoudig
Het bedienen van de CM7 is zeer eenvoudig – zoals je van Miele gewend bent. Selecteer de gewenste drank en individuele instellingen via het nieuwe touch-display. De innovatieve CupSensor herkent vervolgens de hoogte van het kopje en past de hoogte van de schenktuit automatisch aan. Bovendien is de CM7 voorzien van grote reservoirs voor koffiebonen en water, waardoor bijvullen zelden nodig is.

Uniek: automatische ontkalking
Het onderhouden en reinigen van de CM7 is eenvoudiger dan ooit. Dit is te danken aan een uniek kenmerk: de automatische ontkalking die je ook ‘s nachts kunt laten plaatsvinden*. Het apparaat wordt automatisch ontkalkt via een patroon aan de achterzijde van het apparaat. Dit gebeurt dagelijks op een door jou gewenst moment, bijvoorbeeld ‘s nachts. Zo wordt perma­nente kalkafzetting voorkomen, waardoor agressieve chemicaliën niet nodig zijn. Het patroon is voldoende voor een jaar en het vervangen ervan is zeer eenvoudig.
*Afhankelijk van het model

20 verschillende warme dranken
De nieuwe CM7 is een echte alleskunner. Het apparaat kan maar liefst 20 verschillende – kwalitatief hoogwaardige – warme dranken automatisch bereiden. De CM7 selecteert zelf exact de juiste instellingen: voor elke koffiebereiding de juiste maling én doorlooptijd en voor uiteenlopende theesoorten de juiste watertemperatuur. Ook handig is het instellen van jouw profiel. Je kan maar liefst tien gebruikersprofielen opslaan zodat je altijd voor iedereen in het gezin de perfecte koffie of thee hebt.

AromaticSystem
Het unieke AromaticSystem van Miele garandeert een intense koffiebeleving, dankzij het hoogwaardige conische maalsysteem. Houd jij van romig melkschuim in jouw cappuccino of Latte Macchiato? Dan bereidt de cappuccinatore automatisch heerlijk romig melkschuim of warme melk. Ben je toe aan een opkikker? Dan bereid je via de DoubleShot-functie direct een sterke espresso. De vele bereidingen kunnen naar eigen smaakvoorkeur worden veranderd. Zo geniet je op elk moment van de dag van één van de 20 soorten warme dranken.

Lees meer over de CM7 van Miele.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.