Stek Woon & Lifestyle Magazine

De mooiste verlichting-trends van 2017

Het voordeel van vroeg donker in de winter? De sfeerlampen mogen weer aan! We zetten drie verlichting-trends voor je op een rijtje.


Trend 1: Stralend peertje

Zoals je de laatste jaren waarschijnlijk hebt gemerkt, mag het peertje weer helemaal in het zicht. Wel wordt hij steeds origineler. Dankzij innovatieve technieken zoals lasersnijden en toepassing van mooie materialen zien we tegenwoordig de meest bijzondere ontwerpen.

Wandlamp

Bloomingville
€ 145

No.26 Wandlamp

Het Lichtlab
€ 69,95

No.21 Wandlamp

Het Lichtlab
€ 129


Trend 2: Let’s get concrete

Op zoek naar een statement in huis? Dan vallen deze lampen waarschijnlijk steengoed in de smaak. Beton is niet meer weg te denken uit het interieur en vandaag de dag zijn ook betonnen lampen steeds vaker in een creatief jasje gestoken.

Rumico Tafellamp

Lucide
€ 145

Crescent Tafellamp

quoowl
€ 150

Croncete hanglamp

Donkey Products
€ 99,95


Trend 3: Stijlvol messing

Zet jouw interieur in de schijn-werpers met deze messing lampen. De geelkoperen exemplaren zorgen voor een warme en stijlvolle uitstraling met een shiny touch. Vooral in een interieur met donkere kleuren is een messing accent een glansrijke toevoeging.

Tribeca Duane Hanglamp

Menu
€ 229

Beat Tafellamp

Tom Dixon
€ 605

Bobbles

House Doctor
€ 124,95

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.