Stek Woon & Lifestyle Magazine
Zelf posters printen | Stek Magazine

De leukste keukenaccessoires van B‑Lovings

We spotten deze te leuke webwinkel met allemaal hebbedingetjes voor in huis en met name voor in de keuken. In editie 06 lees je het volledige interview.

Stijl: Grafisch, Deens, eenvoudig en lekker fris!

Van wie: Gieta Arendsen

Voor wie: Keuken- en kookliefhebbers die van mooie dingen houden

1-kruidenhuisje

Wie heeft B‑lovings bedacht?
“Mijn naam is Gieta en B‑lovings is één van mijn creaties. Naast mijn werk als interieurfotograaf en verkoopcoach van woningen, heb ik mijn eigen productlijn opgezet met mooie items voor in je woning! Mijn man is timmerman en zo hebben wij een leuke combi! Hij werkt mijn ideeën uit en ik geef ze de finishing touch met mooie beschilderingen.”

gieta klein

Wanneer ben je B-lovings begonnen en waarom?
“B-lovings is nog maar heel jong! Hiervoor heb ik de webshop Kookalot gerund en ik heb het met B-lovings wat kleiner, meer mijzelf gehoude n. Ik wil mooie dingen maken en mensen blij maken. Dit doe ik naast mijn werk als interieurfotograaf en adviseur op gebied van wonen. De combinatie vind ik heel leuk en dit heb ik ondergebracht onder 1 website.”

1-stickers-bewaarpotten

Wat kunnen mensen allemaal vinden bij B-lovings?
“B-lovings is een woon/lifestyle-productlijn met eigentijdse, grappige grafische ontwerpen, handgemaakte en handbeschilderde houten producten. De keuken is vaak een vergeten ruimte voor styling en inrichting. Terwijl je juist zoveel in de keuken staat. B-lovings wil je tijd in de keuken leuker maken! Naast heel veel keukenspullen hebben we ook veel andere handgemaakte ontwerpen zoals bijvoorbeeld een bed in de vorm van een huis voor in de kinderkamer.”

4-kruidenhuisje

Wat is zo bijzonder aan B‑lovings?
“Ik denk dat je er producten vindt die je nog niet gezien hebt. Zoals mijn kruidenhuisjes! Functionele producten moeten er ook mooi uit zien in mijn ogen en ik denk dat je dat terugziet.”

1-receptenkaartjes

Wat kunnen we in de toekomst nog verwachten?
“Ik houd een inspiratieboekje bij met nieuwe ideeën en dat zijn er inmiddels ontzettend veel! Als ik de tijd vind, ga ik ze stuk voor stuk uitwerken. Als je mijn shop in de gaten houdt, zul je nieuwe ontwerpen vinden. Originele lifestyle-kado’s voor jezelf of voor een lieve vriendin!”

2-happy-board

Wat is jouw favoriete item?
“Bloempot 2.0! Bij mij hangt deze in de woonkamer. Het product is ontworpen voor in de keuken om daar meer groen te creëren in een leuk keukenhoekje. De bloempot kan in verschillende maten worden vervaardigd. Het kan echt een eye-catcher zijn voor in je keuken!”

2-bloempot-2.0

 

Neem een kijkje op de website en ontdek B-lovings

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.