Stek Woon & Lifestyle Magazine
Glorious Living via Kinderkamerstylist

Inrichten van de kinderkamer: De kinderkamerstylist

Voor de Kidszone zochten we op de redactie wekenlang naar de allerleukste spulletjes en tips voor een mooi ingerichte kinderkamer. We kwamen al snel terecht bij de Kinderkamerstylist. We gingen op bezoek bij eigenaresse Jolien Kadijk en vroegen haar alle ins en outs op het gebied van kinderkamers.

Van kunstacademie naar wooninrichting
Jolien is 35 jaar. In 2004 rondde zij de kunstacademie af waar zij de richting Grafische Vormgeving studeerde. Ze woont samen met haar vriend en twee dochters van drie en zes jaar in Groningen. “Na de kunstacademie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij een interieurwinkel in Groningen,” vertelt Jolien. “Ik gaf advies en deed alle overige verkoopwerkzaamheden. Toen ik zelf op zoek ging naar inspiratie voor kinderkamers werd het idee geboren voor de Kinderkamerstylist. In 2010 ben ik hiermee begonnen.”

Modern, stijlvol en uniek
“Voordat ik met ‘Kinderkamerstylist’ begon heb ik een ondernemersplan geschreven. Ik had veel ideeën in mijn hoofd. Ik wilde iets met interieur, vormgeving en styling op kindergebied doen. Al schrijvende en pratende met vrienden, familie en een coach kwam ik vrij snel uit op ‘Kinderkamerstylist’. Ik was destijds online op zoek naar inspiratie voor de moderne, stijlvolle en unieke baby- en kinderkamer. Via google kwam ik uit op een paar sites waarvan het duidelijk was dat dit veel beter kon. Ik werd kei enthousiast en geloofde in mijn idee. Een aantal maanden later stond de site er en ben ik mijn blog gaan vullen. De reacties waren super enthousiast en de eerste opdrachten volgden. Ik richt mij alleen op baby- en kinderkamers omdat ik houd van kleurrijk, creatief en kinderspullen.”

Lees het volledige artikel in de september 2014 editie van Stek.

 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover