Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kinderkamer decoreren | Kinderkamerstylist | Stek Magazine

Kinderkamer decoreren met de kinderkamerstylist

Voor de Kidszone zochten we naar de allerleukste spulletjes en tips voor een mooi ingerichte kinderkamer We kwamen al snel terecht bij de Kinderkamerstylist. We gingen op bezoek bij eigenaresse Jolien Kadijk en vroegen haar alle ins en outs over een kinderkamer decoreren.

Kinderkamer decoreren | Kinderkamerstylist | Stek Magazine

Van kunstacademie naar wooninrichting

Jolien is 35 jaar. In 2004 rondde zij de kunstacademie af waar zij de richting Grafische Vormgeving studeerde. Ze woont samen met haar vriend en twee dochters van drie en zes jaar in Groningen. “Na de kunstacademie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij een interieurwinkel in Groningen,” vertelt Jolien. “Ik gaf advies en deed alle overige verkoopwerkzaamheden. Toen ik zelf op zoek ging naar inspiratie voor een kinderkamer decoreren werd het idee geboren voor de Kinderkamerstylist In 2010 ben ik hiermee begonnen.”

Kinderkamer decoreren | Kinderkamerstylist | Stek Magazine

Modern, stijlvol en uniek

Jolien: “Voordat ik met ‘Kinderkamerstylist’ begon heb ik een ondernemersplan geschreven. Ik had veel ideeën in mijn hoofd. Ik wilde iets met interieur, vormgeving en styling op kindergebied doen. Al schrijvende en pratende met vrienden, familie en een coach kwam ik vrij snel uit op ‘Kinderkamerstylist’. Ik was destijds online op zoek naar inspiratie voor de moderne, stijlvolle en unieke baby- en kinderkamer. Via google kwam ik uit op een paar sites waarvan het duidelijk was dat dit veel beter kon. Ik werd kei enthousiast en geloofde in mijn idee. Een aantal maanden later stond de site er en ben ik mijn blog gaan vullen. De reacties waren super enthousiast en de eerste opdrachten volgden. Ik richt mij alleen op baby- en kinderkamers omdat ik houd van kleurrijk, creatief en kinderspullen.”

Kinderkamer decoreren | Kinderkamerstylist | Stek Magazine Kinderkamer decoreren | Kinderkamerstylist | Stek Magazine

Lees het volledige artikel in de september 2014 editie van Stek Magazine.

 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play