Stek Woon & Lifestyle Magazine

Dé 8 verlichtingstrends van dit moment

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe lamp? Of vind je het simpelweg leuk om te zien wat er speelt in de interieurwereld? Bekijk dan zeker deze mooie verlichtingstrends! Van een witte bollamp die doet denken aan vroeger tot een uitgesproken lamp van messing: deze 8 lampen zijn stuk voor stuk blikvangers.

Verlichtingstrends Bollamp | Stek Magazine

1. Bollamp

De bollamp is trending! Deze behoort dan ook zeker thuis in het rijtje van verlichtingstrends. Door de ronde vorm creëer je een speels en vrolijk effect. Kies voor twee of meer bollen aan één lamp voor een moderne uitstraling. In combinatie met messing en een modern design is de bollamp helemaal van deze herfst. Bekijk deze lamp.

steinhauer lamp

2. Melkglas

Het witte melkglas doet je misschien een beetje denken aan het interieur van je grootouders, maar is weer terug van weggeweest! Vooral in combinatie met messing en mat zwart doet hij het goed in ieder interieur. Steinhauer verre nervuré hanglamp melkglas

Verlichtingstrends rotan lampenkap | Stek Magazine

3. Rotan & bamboe

Hoewel we rotan en bamboe al een tijdje zien in de lampenwereld, wordt het materiaal nog steeds veelvuldig toegepast. Daardoor ook vaak in vernieuwde ontwerpen! Zo is dit exemplaar van gevlochten bamboe niet alleen een hanglamp, maar hij zorgt ook voor een mooi effect op de muur. Deze mag dus niet ontbreken in de verlichtingstrends van dit najaar Bekijk deze lamp.

Verlichtingstrends lampionnen | Stek Magazine

4. Lampionnen 

Lampen geïnspireerd op Oosterse lampionnen en lantaarns zien we steeds vaker terug. Meestal gemaakt van wit textiel of papier, maar deze Bolia designlamp van transparante stof mag er ook zeker zijn. Een elegant stukje perfectie! Bekijk deze lamp.

5. Messing

Sinds messing als trendmateriaal opdook, stromen goudkleurige pareltjes als deze onze shop binnen. Hier zien we de warme kleur in combinatie met een vogelpoot als voet. Het resultaat? Een opvallende knapperd die we met liefde ons huis laten verlichten! Bekijk deze lamp Deze beauty komt ook voor in één van onze prachtige slaapkamerstyling artikelen. Hiermee maak je van jouw slaapkamer een boetiek hotel

6. Fluweel

Fluweel is al lange tijd niet meer weg te denken uit het interieur. Niet gek dus dat er ook steeds meer fluwelen verlichting opduikt! De franjes aan deze velvet hanglamp maakt hem helemaal onmisbaar op je wishlist. Bestel deze lamp

Verlichtingstrends 2020 | Stek Magazine

7. Marmer

Een marmeren lamp past perfect bij de luxe woontrend van dit moment. Met zijn eenvoudige ontwerp en chique uitstraling, staat hij perfect in elk interieur. Nice to know: elk stuk marmer is anders, dus elke lamp is uniek! Bekijk deze lamp.

ribbelglas lamp

8. Ribbels & gekleurd glas

Deze stijlvolle tafellamp bevat twee trends in één: gekleurd glas én met een ribbel-structuur. Dankzij de bronskleurige tint krijg je een super sfeervolle gloed in huis. Bekijk deze lamp

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.