Stek Woon & Lifestyle Magazine

Buitenkijken in een tuin met kleine overkapping

Niets leuker dan buitenkijken en inspiratie opdoen voor de tuin. Anneke woont in Harderwijk en heeft een heerlijke tuin op het zuidwesten.

Buitenkijken in en tuin met een kleine overkapping.

Kleine overkapping

In de tuin hebben ze een kleine overkapping gemaakt waar je ook na de zomer nog heerlijk beschut kunt zitten. En in de zomer natuurlijk lekker in de schaduw. Anneke over haar stijl: “Mijn stijl in de tuin is een beetje van alles wat! Ik houd van zwart, wit, Scandinavisch… En oude en nieuwe spullen.” Op Instagram deelt Anneke nog meer mooie plaatjes @zijvannr.10 

Dank je wel Anneke dat we bij jou in de tuin mogen kijken!

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis.  Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.