Stek Woon & Lifestyle Magazine

Tuinfeest: decoratie tips voor een stijlvolle party

Geef jij binnenkort een tuinfeest? De zomer is pas leuk als je hem viert met vrienden. Lekker buiten. Genieten van elkaar, van het weer en van het groen. Get your party started met een feestelijke aankleding!

Tuintafel om van te smullen

Wit, goud, mint en groen: het zijn tinten die zich prachtig laten combineren voor een feestelijk effect. Doe eens gek en ga voor goudkleurig bestek in plaats van het gebruikelijke zilver. Oh’s en ah’s gegarandeerd!

Tuinfeest aankleding voor tafel Tuinfeest decoratie inspiratie Stijlvolle decoratie voor een tuinfeest

Vergeet ook de lampjes niet om van jouw buitenruimte een feest te maken. Gezellige bollen en lampionnen tussen het frisse groen, zorgen voor een zonnige sfeer. Hoe laat jullie het ook maken.

Zwijmelen aan de tuintafel

Net als binnen, maak je ook de tuin helemaal af met gezellige accessoires. Planten, kaarsen, bloemen: haal deze zomer alles uit de kast. 

Productinformatie

Bord, karaf en kom: Urban Nature Culture
Bestek: vtwonen
Vaasje glas: Ikea
Stompkaars mint: Ikea
Verlichting: Ikea

Zacht, zwoel en zomers

Op zoek naar gave accessoires om jouw tuin of balkon ook om te toveren tot droomplek? Kijk dan bijvoorbeeld eens op weddingdeco.nl voor feestelijke party-styling in de kleuren wit en goud.

Door verschillende materialen zoals kant, lint en servetten te combineren, creëer je een buitenruimte waar jouw gasten niet meer weg te meppen zijn. Laat die zwoele zomeravonden maar komen!

 

Het beste is buiten

Een tuin of balkon kan niet groen – en dus gezellig – genoeg zijn. Kies daarom naast planten ook voor fijne accessoires in groentinten.

Productinformatie

Tafelkleed: Gemaakt van stof van Ikea
Ballonnen (wit met goud confetti): weddingdeco.nl
Servetten: Zelf gemaakt van linnen via Textielfabriek
Paperbag om plant: Uashmama

Fotografie & styling: Souraya Hassan | Binti Home

1 reactie

  • Hier zit fantastische decoratie bij. Erg goede inspiratie. Als je in Nederland een tuinfeest wilt organiseren moet je wel altijd voor de zekerheid een partytent paraat hebben staan. Anders kan de regen zomaar roet in het eten gooien.

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.