Stek Woon & Lifestyle Magazine
Buiten en binnen 1

Buiten en binnen één: download nu de zomerspecial!

Genieten van van het buitenleven doe je het hele jaar door. Hoe? Door binnen en buiten één te maken. Je woonkamer wordt een tuinkamer en je terras wordt je nieuwe woonkamer. Het nieuwe buitenseizoen openen we natuurlijk met een zomers feestje In 9 pagina’s vol heerlijke styling laten we je zien hoe je met kleuren en accessoires jouw gasten in stijl laat tafelen. En natuurlijk nemen we ook weer een kijkje in de mooiste huizen zoals een oude school verbouwd tot prachtig woonhuis. Speciaal voor een luie tuinmiddag hebben we 3 shoppingpagina’s om jouw tuin aan te kleden met de nieuwste tuintrends. Veel plezier met deze editie van Stek Magazine!

PS: Zet ‘m in de agenda… op 1 september komt de volgende editie van Stek Magazine uit!

buiten en binnen één | tuininspiratie | Stek Magazine

Tips om binnen en buiten één te maken

Nieuwsgierig naar al die mooie tuininspiratie en tips om binnen en buiten één geheel te maken? Download dan nu de nieuwe editie van Stek Magazine. Deze staat vol praktische tips en interieurtrends. Je vindt de nieuwe editie in de bibliotheek van de app. 

Gratis woonapp Stek Magazine

Heb je nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play Er staat een bibliotheek voor je klaar met heel veel edities zodat altijd wooninspiratie bij de hand hebt! De mooiste binnenkijkers, tips voor een stijlvol interieur, filmpjes, interieurnieuws en de nieuwste woonmode vind je allemaal in Stek Magazine Download snel alle Stek Magazine edities zodat je ze op vakantie ook offline kan lezen!

Een nieuwe editie vol tuininspiratie:

  • 9 pagina’s prachtige tafelstyling verzorgd door Baukje Snieder
  • Moesmeisje Kim geeft tips voor heerlijke zomerse cocktails met kruiden uit eigen tuin
  • Binnenkijken bij Robbin en Aquine: Van schoolgebouw tot droomhuis oldschool.newschool
  • Buiten is het nieuwe binnen: 10 pagina’s vol praktische tuintips
  • Verbind binnen en buiten met mooie raambekleding
  • Interieurnieuws: 9 x de nieuwste ontwerpen en kunstroutes in Nederland

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.