Stek Woon & Lifestyle Magazine
Werkplek Stek Magazine | Accountmanager woonbranche | Stage interieurmaazine

Zo bespaar je geld op jouw kantoorinrichting

Als je een nieuwe kantoorruimte hebt, wil je dit natuurlijk leuk inrichten. Of dit nou voor jouw eenmanszaak is of voor je bedrijf met tien werknemers, een leuk ingericht kantoor werkt nou eenmaal fijner. Een goede sfeer zorgt er ook voor dat je productiever bent, harder werkt en bovendien dat je je fijner op je plek voelt. Wat wil je nog meer? Maar ja, als je net een nieuwe kantoorruimte hebt heb je wellicht weinig zin om ook nog veel geld uit te geven aan inrichting. Daarom helpen de volgende tips je met het goedkoop inrichten en decoreren van jouw nieuwe kantoorruimte.

Kantoorinrichting

Tweedehands meubilair to the rescue

Je hoeft geen nieuw kantoormeubilair aan te schaffen om het kantoor functioneel te laten zijn. Tweedehands meubilair werkt net zo goed! Kijk online of ga naar een grote kantoormeubel winkel en ga op zoek naar tweedehands producten. Er zijn online diverse sites te vinden waar ze een groot aanbod aan tweedehands producten hebben die het nog helemaal prima doen. Bespaar je geld en maak hiervan gebruik, zo houd je veel geld over voor andere dingen. En natuurlijk is het ook goed om gewoon geld opzij te houden voor het bedrijf zelf, mocht je het een keer nodig hebben.

Thuis werken - Cover Artikel

Decoreer met mate

Je wil het liefst waarschijnlijk de hele kantoorruimte vol zetten met mooie planten, boekenkasten met leerzame boeken, handige kantoorspullen, kunst aan de muur, ga zo maar door. Kunst kopen kan duur zijn, maar staat altijd wel erg leuk en zeker op kantoor kan het de ruimte enorm opleuken. Wil je kunst aan de muur maar wil je niet veel geld uitgeven? Kijk dan naar bijvoorbeeld kunstuitleen waar je een kunstwerk kunt ‘huren’, of ga op zoek naar goedkope alternatieven.

Verder is het slim om het rustig aan te doen wat betreft decoratie. Dingen komen vanzelf op kantoor en je gaat het langzaamaan voller en voller zetten met spullen die je bijvoorbeeld krijgt of tegenkomt. Als je meteen al een vol gedecoreerd kantoor hebt, heb je hier uiteindelijk natuurlijk helemaal geen ruimte voor. Probeer dus om de focus te leggen op het nodige (kantoormeubilair, opbergruimte, eventueel een plant hier en daar) en laat de rest natuurlijk komen. Je kunt kiezen voor een mooi statement item voor aan de muur of iets van een interessant meubel, maar houd het voor de rest lekker simpel – de rest komt vanzelf wel. Maak je er dus niet te veel zorgen om.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.