Stek Woon & Lifestyle Magazine
editie van stek magazine

De boho look in jouw slaapkamer? Download snel de nieuwste editie

Een heerlijke styling, geïnspireerd door happy island Ibiza: daarover gaat de nieuwste editie van Stek Magazine. We geven je praktische tips om jouw boho look slaapkamer te stylen, de juiste planten te kiezen en af te maken met het perfecte nachtkastje of bijzettafeltje. En we nemen je mee voor een kijkje in het bohemian huis van Mariska en het heerlijk lichte huis aan het Vondelpark van Sheila.

Nieuwe editie Stek Magazine

Nieuwsgierig geworden? Download dan snel de nieuwe editie van Stek Magazine in de bibliotheek van de app. Heb je de Stek Magazine app geïnstalleerd op dit device (iOS)? Klik hier om direct naar de app te gaan.

editie van stek magazine

Download GRATIS de Stek Magazine interieurapp

Nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play Er staat een bibliotheek voor je klaar vol edities. Zo heb je altijd wooninspiratie bij de hand!De mooiste binnenkijkers, tips voor een stijlvol duurzaam interieur, filmpjes, design en de nieuwste woonmode vind je allemaal in Stek Magazine

editie van stek magazine

In de nieuwe Stek Magazine editie 02-2018 o.a.:

  • 9 pagina’s prachtige Boho slaapkamer styling van Souraya Hassan!
  • Binnenkijken bij Mariska: Bekijk de preview
  • 8 x design nieuws met o.a. : Piet Hein Eek ontwerpt hotel met vlooienmarktcharme
  • Binnenkijken met Sheila: Bekijk de preview
  • Column Sabine: Groene vingers kun je kweken!
  • Extra binnenkijken: Thirza en Sandra geven ons een kijkje in hun huis

Cover foto: Souraya Hassan | Binti Home

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.