Stek Woon & Lifestyle Magazine

tinekhome 2018: Ibiza stijl

De nieuwe collectie tinekhome 2018 is gepresenteerd op Maison&Objet in Parijs. Een prachtige collectie met de voor tine K bekende natuurlijke kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. Naast de nieuwe Feel collectie, introduceerde het merk ook de rotan-meubellijn Kos. Helemaal in Ibiza style met uiteraard de bijbehorende accessoires en nieuwe dessins kussens.

Vergeet de regels en combineer de kleuren waarvan je houdt!

 

Tinekhome 2018

tinekhome 2018: Kos

KOS is de nieuwe collectie tinekhome 2018 rotanmeubelen met prachtige ronde vormen. De gebogen rotan creëert een bijna koninklijke pauwvorm op de rug van beide stoelen en een sofa. De zachte vormen vermengd met het natuurlijke materiaal, maakt het meubilair elegant, met details die nog steeds de essentie van tinekhomes dna benadrukken – de boheemse levensstijl met een vleugje van het koele Noorden.

Tinekhome 2018

De nieuwe meubels zijn buitengewoon comfortabel en ongelooflijk sterk. Met deze collectie kun je zowel binnen als buiten een mooie lounge-omgeving creëren. Kies voor meer comfort en kleur kussens in seizoenskleuren. De collectie omvat zowel stoelen, een bank en tafels. Rotan geeft aan elk interieur een eigentijdse touch.

Tinekhome 2018

Nieuwe kussencollectie

Tijd om je huis in te kleuren. De nieuwe collectie tinekhome 2018 heeft een nieuwe serie kussenhoezen in goede kwaliteit en prachtige kleuren. Kussens kunnen alles tot leven brengen. Ze creëren sfeer en gezelligheid in de slaapkamer en zijn praktisch in de kinderkamer. Tine licht de nieuwe collectie toe: “In de Feel-collectie wilden we onze collectie kussenovertrekken uitbreiden met kleuren die mooi samengaan met de meer klassieke aardachtige en basiskleuren. We geloven dat we gedurfd moeten zijn en de kleuren moeten omarmen die ons gelukkig maken en helpen om elke kamer of inrichting op te frissen.”

Tinekhome 2018

Tinekhome 2018

Tine: “Een prachtige combinatie kan bijvoorbeeld door het roze linnen kussen te mengen met rood en wit. Of het rode kussen samen met de blauw/wit gestreepte. Als het om kussens gaat, kun je inspiratie opdoen in mode en in de manier waarop ze de kleuren combineren. Maar ik denk dat je de richtlijnen en regels moet vergeten, en in plaats daarvan gaan voor wat belangrijk voor je is en de kleuren combineren, waar je altijd van hebt gehouden.”

Stijlvol badlinnen

Ook voor de badkamer is er een mooie serie badlinnen. In een mooie kwaliteit katoen en sfeervolle bastinten die zorgen voor een rustgevend gevoel in elke badkamer.

Tinekhome 2018 badkamer Tinekhome 2018

Ibiza style

In de nieuwe collectie vind je ook ‘La Granja Ibiza’. Natuurlijke materialen en mediterraanse kleuren geven je interieur of tuin een ‘Ibiza’ look. Tinten van zacht roze tot donker paars combineren mooi met grijstinten. Uren wegdromen in een hangmat. Laat die mooie dagen maar weer komen!

Tinekhome 2018

Meer informatie over de nieuwe collectie tinekhome 2018.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.