Stek Woon & Lifestyle Magazine
simple sofa

Binnenkijker Scandinavisch modern

Binnenkijken in een Scandinavisch interieur, ontworpen door de Russische interieurarchitect Denis Krasikov. Wat ooit begon met het ontwerpen van accessoires groeide uit tot compleet interieurdesign. De eerste opdrachten kwamen van vrienden die hun huizen verbouwden. Later kreeg hij een baan bij de prestigieuze Nazca Studios. Zijn stijl is absoluut Scandinavisch met af en toe wat kleuruitspattingen.

simple-living-room

Denis heeft een absolute voorliefde voor Quotes. Je ziet ze in al zijn interieurontwerpen terug. Geschilderd op de muur, boven een haard of op canvasdoek.

modern-living-room-design

Mooi detail zijn de zwart-wit gestreepte gordijnen. Mooi weggewerkt in een verlaagd plafond.

living-room-design1

In alle ruimtes heeft Denis gekozen voor meerdere hanglampen aan het hoge plafond. De keuken is industrieel met groot kookeiland.

unique-kitchen-hood

De keuken doet aan als een modern industrieel restaurant. De vloer is voorzien van een prachtige visgraat parket.

modern-gourmet-kitchen

De slaapkamer is identiek ingericht als de overige ruimtes. Foto’s zijn nonchalant aan de muur bevestigd. En ook hier hangen weer een tal van lampen aan draden.

bedroom-design1

Geweldig effect in de badkamer met ook hier weer de draadlampen en de zwart-witte inrichting met een paar subtiele kleurtinten groen. Leuke mix aan honingraad tegels die zorgen voor een zowel ruimtelijk als speels effect.

whimsical-bathroom

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.