Stek Woon & Lifestyle Magazine
bateau

Binnenkijken: Zomerhuis in Portugal

We zijn fan van de stijl van de Portugese interieurarchitecte Vera Iachia. Ze ontwerpt prachtige zomerhuizen, omgeven met een mediterrane tuin. Droom even lekker weg bij Casa Barco. Dit zomerhuis ligt in Porto Martinho, 100 kilometer ten Noorden van Lissabon.

Natuurlijke materialen

Vera ontwerpt prachtige zomerhuizen met natuurlijke materialen zoals bamboe. Haar kleurgebruik is over het algemeen subtiel met een paar mooie opvallende accenten. Door het huis heen komt alles weer samen.

Zomerhuis met mediterrane inrichting Zomerhuis Zomerhuis met mediterrane tuin

Zomerhuis met mediterrane tuin

In de tuin staan prachtige olijfbomen. De kleur olijfgroen komt ook weer subtiel terug in het interieur. Zoals in deze lampen. Het meubel is een eigen ontwerp. Een fijne loungebank, gecombineerd met een bijzettafel en bureau. Zo wordt de ruimte optimaal benut.

Zomerhuis

Tinten van de natuur

Ook in deze ruimte komen de tinten van de mediterrane tuin weer terug in het interieur. Warme aardetinten in combinatie met een zeeblauwe vloer.

Zomerhuis

Ontwerp & fotografie: Vera Iachia

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.