Stek Woon & Lifestyle Magazine

Binnenkijken: Een modern huis in een jaren ’30 jasje

De bewoners

Arjan (38) werkt op Schiphol. Zijn hobby’s: muziek, tuinieren, eten en een goede serie of film. Eline (32) is fotograaf. Haar hobby’s: koken, reizen en gezelligheid met vrienden. Ise (7) houdt van dansen, zingen en rekenen. Saartje (5) van balletje trappen, grapjes uithalen en kietelen. Woning: vrijstaand in Boskoop. Woonsmaak: een mengelmoes van oud en nieuw met een Scandinavische invloed.

Moderne jaren ’30 woning

Eline woont met haar man Arjan en hun twee dochters, Ise en Saartje, in een heerlijk licht en ruim huis. Ze kochten twee jaar geleden een kavel en wonen nu drie maanden in hun moderne jaren ‘30 woning. Kijk je mee? We geven je alvast een preview.

Verder lezen?

Lees het volledige interview en bekijk de prachtige foto’s van deze Binnenkijker in de Stek Magazine app. In elke (gratis) editie vind je nog veel meer mooie binnenkijkers, woontrends, interieurtips en wooninspiratie. Heb je nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad  App Store of voor Android tablets en smartphones  Google Play Zo heb je altijd en overal wooninspiratie bij de hand. Veel lees- en kijkplezier!

Fotografie: Eline Visscher

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.