Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kleurrijke en warme winter in huis | Stek Magazine

Aan tafel met… Lees verder!

Marleen Lubbertsen is eigenaresse van Lijn M-ForNow. Een eigen meubelmakerij waar zij samen met haar man tafels op maat maakt. Iedere tafel is uniek en helemaal gemaakt naar de wensen van de toekomstige eigenaar/eigenaresse. Marleen vroeg zich wel eens in welk interieur de tafels terechtkomen. Nieuwsgierig als we zijn leek dat een heel leuk idee voor een nieuwe rubriek. In elke editie schuift Marleen nog één keer aan bij ‘haar’ tafel. In deze eerste editie in ‘Aan tafel met’ gaat zij ontbijten bij Caroline van Huigenbos.

Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app

Aan tafel met Caroline

Marleen: Caroline, wie ben jij in het dagelijks leven? “Ik woon sinds een paar maanden in Amsterdam waar ik dit appartement op 7-hoog heb gekocht”, vertelt Caroline. “Ik heb een relatie met Robert. Hij woont één blok verder in een appartement”, vertelt Caroline lachend verder. “Ik ben nu zeven jaar zelfstandig ondernemer onder de vlag van Travel Counsellors. Als Travel Counsellor regel ik de perfecte vakanties voor mijn klanten speciaal gericht op persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. Vooral gericht op persoonlijke aandacht omdat het internet dit niet biedt. Ik werk veel vanuit huis en op mijn kantoor in Putten. Ik mag de meest mooie droomreizen telkens weer samenstellen, die soms ter plekke gezocht worden op mijn wereldkaart (Ikea 139,-) die hier achter de tafel hangt. Naast mijn werk reis ik regelmatig en maak ik sinds kort meer tijd vrij voor ontspanning en dat is paardrijden en yoga.“

Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app

Hulp van interieurstylist

Marlene: Sinds kort woon je in Amsterdam, heb je je hele interieur zelf ingericht? “Ja, ik heb het zelf ingericht, maar met behulp van een interieurstylist. Zij heeft geholpen met de indeling en in grote lijnen aangegeven wat ik moest shoppen. Echt super handig! Zo kwam ik ook bij Lijn M terecht voor mijn tafel. Ik zocht dit type model en twijfelde nog tussen zwart en wit ijzer, maar ben heel blij dat ik toch voor de witte gekozen heb. Mijn huis is nog niet helemáál af, maar in grote lijnen staat alles er wel. Van mij hoeft het niet allemaal in één keer klaar te zijn.

Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app

Eettafel en werktafel

Wat gebeurt er aan deze tafel? Werk? Ontbijt? “Ontbijten doe ik niet zo uitgebreid doordeweeks, in het weekend wel. Dan eet ik samen aan tafel met Robert. Gaan we lekker bolletjes afbakken en dat soort dingen. Verder werk ik hier heel vaak aan. Dan stal ik alles om me heen uit op tafel. Ik ben heel visueel ingesteld, dus lekker makkelijk met de wereldkaart achter de tafel. Dan ik gelijk alles opzoeken en ideeën opdoen. Nadeel van deze kaart is wel dat wanneer ik visite heb, iedereen altijd op die kaart zit te kijken en het onderwerp zo altijd weer op hun reisjes uitkomt. Dan vind ik het wel weer lekker om privé en werk gescheiden te houden hoor. Sommigen weten ook al dat ze alleen aan tafel op het bankje mogen zitten……. Met hun rug naar de kaart.”

Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app

Eettafel op maat

Waarom koos je voor maatwerk bij deze tafel? “Samen met de stylist hebben we gemeten hoe groot de tafel mocht worden, en daarbij wilde ik een bankje in dezelfde stijl. Bij Lijn M kun je alles op maat bestellen en dus ook een bijpassend bankje, allebei in de juiste maat. Ik vertrouwde jou volledig en alles was goed doorgenomen. Ik ben heel blij met het resultaat. Daarnaast boek jij bij mij je reizen, dus mag jij mijn meubels doen, haha.”

Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app

Mijn woonstijl

Hoe zou je jouw stijl omschrijven? “Het hele huis is lekker licht, fris en modern maar wel heel comfortabel met lekkere kussens en een warm kleed. Het is niet een bepaalde stijl die ik heb willen neerzetten maar jij noemt het ‘Scandinavisch’. Ik ken die stijlen allemaal niet, ik ben gewoon gegaan voor wat ik mooi vond.”

quote aan de muur Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app Houten beeldje dieren | Aan tafel met | Lijnmfornow | Handgemaakte eettafel | Stek Magazine | Interieur app

Fotografie: Gieta Arendsen, Home & Hotspotloving

Tekst: Marleen Lubbertsen van LijnM

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.