Stek Woon & Lifestyle Magazine

Binnenkijken: Aan tafel met…

Marleen Lubbertsen is eigenaresse van Lijn M-ForNow. Een woonwinkel met een eigen meubelmakerij waar zij samen met haar man ook tafels op maat maakt. Iedere tafel is uniek en helemaal gemaakt naar de wensen van de toekomstige eigenaar/eigenaresse. Marleen vroeg zich wel eens in welk interieur de tafels terechtkomen. Nieuwsgierig als we zijn leek dat een heel leuk idee voor een nieuwe rubriek. In elke editie schuift Marleen nog één keer aan bij ‘haar’ tafel. In deze eerste editie gaat zij ontbijten met Caroline van Huigenbos.

Woonmagazine binnenkijken woonmagazine binnenkijken

Caroline, wie ben jij in het dagelijks leven?
“Ik woon sinds een paar maanden in Amsterdam waar ik dit appartement op 7-hoog heb gekocht. Ik heb een relatie met Robert, hij woont één blok verder in een appartement”, vertelt Caroline lachend. “Ik ben nu zeven jaar zelfstandig ondernemer onder de vlag van Travel Counsellors. Als Travel Counsellor regel ik de perfecte vakanties voor mijn klanten speciaal gericht op persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. Niet perse de meeste dure vakanties maar vooral gericht op persoonlijke aandacht, iets wat het internet niet biedt. Ik werk veel vanuit huis en op mijn kantoor in Putten, hier woont een groot gedeelte van mijn klantenkring. Ik mag de meest mooie droomreizen telkens weer samenstellen, die soms terplekke gezocht worden op mijn wereldkaart (Ikea 139,-) die hier achter de tafel hangt. Naast mijn werk reis ik regelmatig en maak ik sinds kort meer tijd vrij voor ontspanning en dat is paardrijden en yoga.“

wereldkaart aan de muur wereldkaart aan de muur

Sinds kort woon je in Amsterdam, heb je je hele interieur zelf ingericht?
“Ja, ik heb het zelf ingericht, maar met behulp van een interieurstylist. Zij heeft geholpen met de indeling en in grote lijnen aangegeven wat ik moest shoppen. Echt super handig! Zo kwam ik ook bij Lijn M terecht voor mijn tafel. Ik zocht dit type model en twijfelde nog tussen zwart en wit ijzer, maar ben heel blij dat ik toch voor de witte gekozen heb. Mijn huis is nog niet helemáál af, maar in grote lijnen staat alles er wel. Van mij hoeft het niet allemaal in één keer klaar te zijn.

handgemaakte tafel binnenkijken

Wat gebeurt er aan deze tafel? Werk? Ontbijt?
“Ontbijten doe ik niet zo uitgebreid doordeweeks, in het weekend wel. Dan eet ik samen met Robert uitgebreid aan tafel. Gaan we lekker bolletjes afbakken en dat soort dingen. Verder werk ik hier heel vaak aan. Dan stal ik alles om me heen uit op tafel. Ik ben heel visueel ingesteld, dus lekker makkelijk met de wereldkaart achter de tafel, kan ik gelijk alles opzoeken en ideeën opdoen. Nadeel van deze kaart is wel dat wanneer ik visite heb, iedereen altijd op die kaart zit te kijken en het onderwerp zo altijd weer op hun reisjes uitkomt. Dan vind ik het wel weer lekker om privé en werk gescheiden te houden hoor. Sommigen weten ook al dat ze alleen aan tafel op het bankje mogen zitten……. Met hun rug naar de kaart.”

binnenkijken

Waarom koos je voor maatwerk bij deze tafel?
Samen met de stylist hebben we gemeten hoe groot de tafel mocht worden, en daarbij wilde ik een bankje in dezelfde stijl. Bij Lijn M kun je alles op maat bestellen en dus ook een bijpassend bankje, allebei in de juiste maat. Ik vertrouwde jou volledig en alles was goed doorgenomen. Ik ben heel blij met het resultaat. Daarnaast boek jij bij mij je reizen, dus mag jij mijn meubels doen, haha.”

boekenkast handgemaakt vintage stoel Carolinevanhuigenbos1

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
“Het hele huis is lekker licht, fris en modern maar wel heel comfortabel met lekkere kussens en een warm kleed. Het is niet een bepaalde stijl die ik heb willen neerzetten maar jij noemt het ‘Scandinavisch’. Ik ken die stijlen allemaal niet, ik ben gewoon gegaan voor wat ik mooi vond.”

quote aan de muur lichtgrijze bank houten beeldje dieren

Fotografie: : Gieta Arendsen, Home & Hotspotloving

Tekst: Marleen Lubbertsen van LijnM

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover