Stek Woon & Lifestyle Magazine
Beleving met SUNWAY Raambekleding

Beleving met SUNWAY Raambekleding

De tijd vliegt voorbij. December wintermaand, december feestmaand, december reflectiemaand…

Je zou het misschien niet meteen bedenken, maar weet je dat raambekleding een grote bijdrage levert aan de wintergezelligheid en de beleving in jouw huis? Er zijn verschillende soorten raambekleding die je huis een instant warm gevoel geven.

Houten jaloezieën

Een goed voorbeeld van een grote sfeermaker in huis zijn houten jaloezieën. Die zijn er in prachtige natuurlijke houttinten, maar ook in sereen wit of in Scandinavische pasteltinten als vergrijsd groen en blauw. Ze geven ze direct warmte aan je interieur. Een alternatief voor houten jaloezieën zijn Woodweave shades. Dit zijn rolgordijnen of vouwgordijnen van geweven hout. Ook Woodweave shades zijn er in prachtige natuurlijke houttinten en vergrijsde kleuren. Overdag filteren de jaloezieen het winterlicht prachtig. ’s Avonds sluit je ze en dan bieden ze je geborgenheid en privacy.

Vouwgordijnen

Een ander type raambekleding dat warmte en sfeer toevoegt aan je winterinterieur zijn vouw-gordijnen. SUNWAY® vouwgordijnen kun je met verschillende stoffen krijgen. Maak je keuze uit mooie, rijke stoffen met mooie weefsels. Transparante stoffen geven een serene, luchtige sfeer aan je interieur. De wintertouch komt dan van overgordijnen, die je ’s avonds sluit om van je woonkamer een lekker nest te maken.

Duette® Shades

Een allemansvriend in het winterinterieur zijn Duette® Shades. Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Behalve dat Duette® Shades decoratief zijn geeft deze structuur het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen: Ze zijn isolerend en je kunt op stookkosten besparen in de winter. Bovendien zorgen ze voor een verbeterde akoestiek in huis, fijn als je een harde vloer hebt. Overdag kun je het winterzonnetje lekker binnenlaten door toepassing van een topdown model, waarbij je de Duette® Shade vrij kunt positioneren voor het raam. Het fijne van Duette® Shades is dat ze in ieder interieur passen, van landelijk tot industrieel. En met de nieuwe Duette® Color on Demand Shades kun je kiezen uit 800 kleuren, van winterwarm wit tot kerstrood of warm goudgeel.

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde SUNWAY® Showroom bij in jou in de buurt. Daar kun je dan natuurlijk ook alle andere raambekledingscollecties van SUNWAY® bekijken, die overigens ook allemaal kleur bevatten.

Kijk voor de complete collectie van SUNWAY® op www.sunway.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.