Stek Woon & Lifestyle Magazine

Beachlook stijl voor thuis

Geef jouw huis of tuin een beachlook stijl. Zo kom je alvast in de vakantiesfeer of houd je dat vakantiegevoel extra lang vast. Langs de kustlijn van Kijkduin liggen de HaagseStrandhuisjes. Echte vrijstaande strandhuisjes met kijk op zee, volop lichtinval, prachtig houtwerk en een stijlvolle, beachlook inrichting. Speciaal voor  Stek Magazine gaven we een van de huisjes een make-over. Om helemaal in de tropische sferen te komen, vervingen we het nautische blauw voor zonnige accessoires zoals okergeel, roze en perzik. Wat vind je van het eindresultaat? Mooi, mooier, mooist?

Beachlook stijl voor tuis

Mix and match jouw beachlook

Of gele en roze stoelen wel bij elkaar passen? Natuurlijk! In ieder huis kun je vrolijke kleur tot een zomers geheel mixen. Het is dan wel de kunst om dit elkaar af te stemmen. Wanneer verschillende tinten uit één of twee kleurgroepen op meerdere plaatsen in een ruimte terugkomen (vloer, muur, meubels, accessoires), ontstaat er balans. In dit strandhuisje laten we de zachtroze perziktint van het stoeltje weer terugkomen in een plaid, kaars en kussentje. En het okergele stoeltje matcht perfect met het bloempotje en vloerkleed in geeltinten. De natuurlijke materialen zoals hout en riet, maken het eilandgevoel compleet.

Kleurrijk interieur strandhuisje
Kleurrijk interieur strandhuisje Stek Magazine

Tafeltje DLM: Femkeido
Vloerkleed van Reform studio: Bintihomeshop
Kussen in stoel: Kaat Amsterdam
Hammamdoek: Hammam34
Kussen grond: Bintihomeshop
Ananas: Femkeido

Een cocktail van tropische tinten

Wat zie jij voor je als je aan vakantie denkt? Misschien een warmgele zon, kleurrijke drankjes, vers fruit…? Goed nieuws als je ook zo verlangt naar tropische sferen: die creëer je eenvoudig thuis. Maak allereerst een hoekje in huis met een lichte, zandkleurige achtergrond. Prik daar jouw ultieme vakantiefoto’s- of afbeeldingen aan de muur en combineer dit met een aantal accessoires van natuurlijke materialen en felle kleuren. Kies bij voorkeur twee kleurgroepen en mix daarmee een cocktail van verschillende tinten. Voor dit huisje in Kijkduin kozen we geel en roze. Proef je de ondergaande zon?

Een cocktail van tropische tinten voor een echte beachlook thuis
Een cocktail van tropische tinten

Schelp kussen: Femkeido
Kussen strepen:  Femkeido
Hanger: Madu Madu
Lampje:  Femkeido
Olla Vaas: Bintihomeshop

Aan tafel!

Gezellig aanschuiven voor een stuk verse ananas of ander tropisch fruit, een verkoelende karaf water en zomerse drankjes in mooie glazen: niets zo gezellig als een leuk aangeklede tafel. Het liefst buiten natuurlijk! Met wat vrolijke accessoires zoals borden, kaarsen en gekleurde stoelen, tover je een saaie eettafel à la minute om tot een zitplaats die je in een ver vakantieoord doet wanen. Met wat natuurlijke materialen zoals kurk, plantjes en hout, trek je je binnen- en buitenruimte bij elkaar.

Kleurrijk interieur strandhuisje
Kleurrijk interieur strandhuisje

Bord: Femkeidoshop
Karaf: Femkeidoshop
Kaarsenstandaards: Yurtstore
Plaid op de bank: Kaat Amsterdam
Hammamdoek: Yurtstore
Blauw tasje: Sanne Rose 

Strandgevoel in eigen tuin

Ben jij groot fan van het buitenleven? Kun je niet wachten tot de zon schijnt, de temperaturen oplopen tot tropische waarden en je weer heerlijk kunt loungen op het strand? Met wat vrolijke accessoires kun je dit strandgevoel ook in je eigen achtertuin creëren. Benodigdheden: een mooi kleed, vrolijke kussentjes, een laag tafeltje en natuurlijk lekker vers fruit en een frisse karaf water. Dankzij de vrolijke kleuren waan je jezelf in een heel ver land. Liever toch naar het Hollandse strand? Bijvoorbeeld in Kijkduin? Ook leuk! Pak de spulletjes in en organiseer een onvergetelijke picknick.

Strandgevoel in eigen tuin
Strandgevoel in eigen tuin

Tafel eigen ontwerp Yurtcollection: Yurtstore
Kleden van Reform studio: Bintihomeshop
Bord: Femkeidohop
Karaf: Femkeidohop 

Fotografie & styling: Souraya Hassan | Binti Home

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.