Stek Woon & Lifestyle Magazine
StekMagazine Badkamer HR

Badkamerinrichting: Wit, grijs met hout en blauwe accenten

Met mooie accessoires geef je jouw badkamer de sfeer en stijl die jij mooi vindt. Deze prachtige badkamer van Miriam Hoekstra uit Friesland heeft als basistinten grijs en wit. Voor de badkamerinrichting kozen wij voor blauwe accenten in combinatie met hout. Een fijn zomers sfeertje waarbij blauw een mediterraans tintje meegeeft aan deze stijl.

Fotografie & styling: Souraya Hassan (Binti Home)

Badkamerinrichting met wit, beton en blauwe accessoires - Stek Magazine

Styling tip 1: Accenten

Kies een paar mooie producten uit om neer te zetten op de wastafel en ruim de rest op in de kast. Neem bijvoorbeeld een mandje om al die spulletjes en potjes in te bewaren en snel en gemakkelijk tevoorschijn te toveren en weer op te bergen. Helemaal in is natuurlijk beton in de badkamer. Deze wasbak van beton geeft een mooi stoer accent.

Badkamerinrichting met wit, beton en blauwe accessoires - Stek Magazine

Styling tip 2: Genieten

Een mooi accent in de badkamer is deze stone-washed hammamdoek van Hamman34. Verzamel daarbij je fijnste badproducten in een mand en genieten maar van een uitgebreid bad. Een paar mooie producten van Rituals erbij in een rieten mandje en jouw spa is compleet.

Badkamerinrichting met wit, beton en blauwe accessoires - Stek Magazine

Styling tip 3: Overzicht


Plaats verschillende accessoires in groepjes. Zo krijg je een ruimtelijk overzicht van al je spulletjes die je graag in zicht hebt. Leuke DIY tip: Maak van een oude fotolijst een sierradenhanger. In plaats van een foto, span je gaas tegen de achterzijde en heb je een etalage voor je mooiste oorbellen.

Producten: Witte marmeren schaal onder kaarsen House Doctor, Hammamdoek blauw/witte streep. Witte mand: Sissyboy en kaarsen: HEMA. Witte mand: Sissy Boy Homeland.

Badkamerinrichting met wit en beton - Stek Magazine

Badkamerinrichting met wit, beton en blauwe accessoires - Stek Magazine

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.