Stek Woon & Lifestyle Magazine
PjvdK

Piet-Jan van den Kommer keuken- en badkamerontwerp

In het magazine stond al eerder de geweldige buitenkeuken, de Wwoo, van Piet-Jan van den Kommer. We nemen ook even een kijkje in een door Piet-Jan ontworpen villa. Hij ontwerpt en bouwt pure totaal-interieurs. Luxe woningen, vakantiehuizen, appartementen, horecagelegenheden en andere bedrijven in binnen- en buitenland. Hij werd bekend door het ontwerpen van het complete interieur voor restaurant Fabels in Bergen NH en de megajacht ‘Mojo’s Panama’ in Dubai. PjvdK_01

PjvdK_11

Team Van den Kommer
Piet-Jan van den Kommer werkt voor de uitwerking van de ontwerpen samen met een groot team van getalenteerde meubelmakers en collega’s die het samenstellen en plaatsen verzorgen. Piet-Jan bewaakt het goedgekeurde concept door het gehele project nauwlettend tijdens de productie te volgen. Zo verlaat er niets het terrein voordat hij zijn ‘go’ heeft gegeven. Kwaliteit, vakmanschap, exclusiviteit en service, daar gaat het om. Van ontwikkeling tot ná plaatsing. Ook op het milieu wordt gelet, voor de verwerking van resthout is er bijvoorbeeld een eigen verbrandingsoven, waarmee ze het hele terrein van energie voorzien.

PjvdK_13

PjvdK_14 PjvdK_15

Voor meer informatie noordervaart127.nl

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.