Stek Woon & Lifestyle Magazine
Soort tegel badkamer | Tegeldepot

Interieur idee: nieuwe badkamertrends

We brengen steeds meer tijd door in de badkamer. Waar vroeger de badkamer puur een praktische functie had, mag deze tegenwoordig best over de nodige luxe en comfort beschikken. Het nieuwe interieur idee voor de badkamer is dat het een echte relaxplek is geworden voorzien van nieuwe snufjes en design. Lees de nieuwe badkamertrends.

We gaan voor digitaal

Ook in de badkamer zien we steeds meer een smarthome functie. Je leest het nieuws in spiegel, bedient alle kranen met één knop en er zijn zelfs speciale iPad standaards om lekker in bad te lezen.

StekMagazine Badkamer HR

Spa in huis

Een andere ontwikkeling in badkamerland is een heus spagevoel in huis. Een bad met een whirlpool functie, een XXL regendouche of zelfs een compacte sauna in de badkamer: het kan allemaal. Zo wordt het nog meer relaxen in de badkamer.

Materialen

Wat materialen betreft zien we steeds meer de betonlook in de badkamer. Deze look combineert mooi met houten elementen en design. Denk bij design ook aan de douchedeur. Heb je een wat kleinere ruimte? Dan is een schuif- of draaideur wel een heel goede oplossing. Verdiep je eerst in het ruimte assortiment design douchedeuren van Sanitairtotaal zodat het helemaal past in de look van jouw badkamer.

De indeling

Een goede indeling van de badkamer is afhankelijk van de ruimte en natuurlijk ook de leidingen. Tegenwoordig heb je ook een ruime keuze in losse kranen zodat de plaats van de douche meer mogelijkheden heeft. Wil je graag de douche apart van het toilet? Dan is een douchewand een handige oplossing. Zo maak je een handige scheiding met de rest van de badkamer en kun je in alle privacy douchen. Een goedkope douchewand vind je snel online.

Ben je toe aan een nieuwe badkamer of wil je wat meer wellness in jouw badkamer? Neem dan een kijkje op online sanitair voor een compleet assortiment. Van een bad, toilet, kranen, radiatoren tot een complete sauna met toebehoren.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.