Stek Woon & Lifestyle Magazine
Badkamer ideeën in Stek Magazine

Badkamer ideeën: De nieuwste trends in Stek Magazine!

In de derde editie van Stek woonmagazine dompelen we je onder in de nieuwste badkamer trends. Een digitale lancering van mooie nieuwe producten die elke badkamer omtoveren tot een waar spa-oord. Klassiek en modern vormen samen de perfecte match in de hedendaagse badkamer. Kortom, een editie vol fijne badkamer ideeën. Natuurlijk kijken we ook weer binnen in een paar geweldige huizen. Van een klein appartement tot een voormalig kantoorpand. Ik wens je heel veel inspiratie met deze nieuwe editie van Stek Magazine!

Badkamer ideeën in Stek Magazine

Badkamer ideeën

Benieuwd naar de nieuwste badkamer ideeën? Download dan eerst editie 3 van Stek Magazine. Deze staat vol badkamer inspiratie en trends. Van chique zwart tot lieflijk pastel. Van minimalistisch tot glanzend goud. Ook aandacht voor bijzondere kranen en vrijstaande baden, om maar wat trends te noemen. Inclusief een handige shopping list met badkamer ideeën zodat je die direct kan shoppen. Zo is jouw badkamer snel helemaal up tot date!

GRATIS Stek Woonmagazine

Heb je nog geen Stek Woonmagazine app? Download gratis in de App Store of in Google Play Er staan tientallen edities voor je klaar zodat je altijd wooninspiratie bij de hand hebt! Interieur tips van hal tot zolder. Van keuken tot badkamer ideeën. En bovendien de mooiste binnenkijkers. Tuininspiratie en de nieuwste woonmode vind je allemaal in deze leuke interieurapp. Een handige app voor de liefhebbers van mooi en stijlvol wonen.

Een nieuwe editie vol woonideeën:

  • 9 pagina’s badkamerstyling in een prachtig verbouwde broodfabriek in Utrecht
  • de nieuwste badkamer ideeën van 2021 op een rijtje
  • Moesmeisje Kim geeft je tips voor een saladebar aan huis
  • Binnenkijkers: Van klein appartement tot villa
  • Raambekleding voor grote raampartijen: Zo kies je de juiste oplossing
  • Shoppinglist: 25 badkamer ideeën met de mooiste accessoires

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.