Stek Woon & Lifestyle Magazine
Serre inrichten | Stek Magazine

4 creatieve ideeën voor fotoboeken

Fotoboeken zijn een mooie manier om verhalen te vertellen én herinneringen te bewaren. Ze kunnen gebruikt worden om een mooie gebeurtenis, zoals een huwelijk of vakantie, in de spotlight te zetten of ze kunnen gebruikt worden om de alledaagse momenten van het leven vast te leggen. In dit artikel geven we je vier creatieve ideeën om fotoboeken te gebruiken. Laten we beginnen!

creatieve ideeën interieur

#1 Maak een fotoboek over je huis

Of het nu tijd is voor een nieuw hoofdstuk in jullie leven, of dat je gewoon trots bent op je mooie huis en deze graag wilt vastleggen, een fotoboek over je verblijfplaats is een leuk en creatief idee. Misschien ben je wel heel wat huizen verder en kijk je met plezier terug op al deze mooie herinneringen. Verzamel al je foto’s van je woning en creëer je eigen fotoboek. Vul het aan met foto’s van herkenningspunten, plaatselijke bedrijven en mensen die je kent. Vertel het verhaal van hoe het is om in je stad te wonen. Niets is leuker dan op en den duur deze herinneringen nog eens te mogen herbeleven. Dit is trouwens ook een leuk fotocadeau om te geven aan je vriend, vriendin of de mensen waarmee je hebt samengewoond. 

Ronde eetkamertafel | Stek Magazine

#2 Belangrijke levensgebeurtenis 

Gebruik foto’s om een belangrijke levensgebeurtenis te vast te leggen, zoals de geboorte van een kind of een mooie bruiloft. Een fotoboek is een perfecte manier om herinneringen aan een belangrijke gebeurtenis te bewaren en te delen. Foto’s leggen bijzondere momenten vast en geven een unieke kijk op het verleden. Sommige momenten zijn er om nooit meer te vergeten, toch? Je kunt ook een verjaardagskalender maken met de mooiste trouwfoto’s. 

#3 Bepaald seizoen of feestdag

Vakantie in eigen land is zo gek nog niet! Heb je een hele leuke zomer achter de rug en heb je een bergen met foto’s op je telefoon staan? Stel een fotoboek samen dat een bepaald seizoen of een bepaalde feestdag vastlegt. Vul het met beelden van de natuur, feestelijke versieringen en bijeenkomsten met vrienden en familie.

creatieve ideeën interieur

#4 Maak een fotoboek over je favoriete hobby

Wist je dat hobby’s ervoor zorgen dat we groeien als persoon? Niet zo gek ook dat we massaal op zoek zijn naar iets waarmee we onze vrije tijd kunnen vullen. Heb je tijdens het uitvoeren van je hobby een paar mooie kwaliteiten opgedaan? Vergeet deze dan niet vast te leggen. Je krijgt een beter overzicht over je eigen kwaliteiten én natuurlijk zie je ook hoe je jezelf kunt verbeteren. Bundel al je mooie inzichten in een fotoboek. Wanneer je je dan wat minder voelt, dan kun je zien hoe je bent gegroeid als persoon. Als dat geen mooie inzichten zijn! 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.