Stek Woon & Lifestyle Magazine

3 x Smaakmakers voor een stijlvolle keuken

Het recept voor een stijlvolle keuken? Begin met het belangrijkste basisingrediënt: een prachtig werkblad. Voeg daar nog wat smaakvolle accessoires aan toe en jouw droomkeuken is om van te smullen.

Fotografie: Urban Hippos
Locatie: Almelo

Stijlvolle keuken Silestone keukenblad | Stek Magazine
Stijlvolle keuken Silestone keukenblad | Stek Magazine

Basis stijlvolle keuken

Staat bovenaan jouw wensenlijstje ook: Mooi, milieubewust en makkelijk? Dan is dit blad van Silestone© by Cosentino de ideale match. Duurzaamheid en innovatie komen samen in een oppervlak dat is samengesteld uit mineralen en gerecyclede materialen. Daarbij is het goed bestand tegen vlekken en krassen zodat jij je helemaal uit kan leven met kokkerellen. Een mooi keukenblad is de basis voor een stijlvolle keuken.

Et Calafata Gold
Silestone – Eternal

Et Emperador
Silestone – Eternal

Et Marquina
Silestone – Eternal


Stijlvolle keuken Silestone keukenblad | Stek Magazine

Snufje groen

Verse kruiden kunnen natuurlijk niet ontbreken in jouw duurzame stijlvolle keuken. En ze staan ook nog eens leuk. Presenteer deze smaakmakers in een design toolbox voor een stijlvol resultaat.

Ferm Living Grib Toolbox
26,3x35x17 cm
€ 79

Yamazaki Tosca Toolbox
16x29x13 cm
€ 30,99

Vitra Toolbox Opberger
15,6×32,7×16,7 cm
€ 35


Stijlvolle keuken Silestone keukenblad | Stek Magazine

Japandi stijl

Of je nu een echte theeleut bent of niet, deze theepot wil je gewoon hebben. En laat zwart nu geweldig combineren met hout. Voeg er een paar houten theekopjes in ‘japandi-stijl’ aan toe en het mixt en matcht weer helemaal met je potten en pannen. Zwarte en houten accessoires zijn ook tijdloos. Zo heb je jarenlang plezier van jouw stijlvolle keuken en mooie accessoires. Ze hoeven echt niet opgeborgen in een kast! Stal ze uit op je aanrecht of op een plank boven je aanrecht. Je hebt alles bij de hand en creëert meteen sfeer in je keuken.

Serax Collage Theepot
1,2 L € 89

Serax Collage Theekop
0,15 L € 13

Orange85 Japanse Theeset
4-delig € 54,95

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.