Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek Magazine Assendelft Studio Hear Hear

Een kijkje achter de schermen bij 2 bijzondere ontwerpers

Stek Magazine workshop

In de eerste Stek Magazine editie van 2018 lees je een nieuwe rubriek ‘Workshop’. In deze rubriek geven we je een kijkje achter de schermen van de makers van bijzonder mooie producten. Authenticiteit is een belangrijke trend op interieurgebied. Een product met een verhaal of een accessoire dat met liefde en vakmanschap is gemaakt, hebben verreweg de voorkeur boven de massa. In deze eerste editie nemen we een kijkje bij Sam en Rena. Een creatief stel met elk een eigen vak.

Verder lezen?

Lees het volledige interview en bekijk de prachtige foto’s van deze ‘Workshop’ in de Stek Magazine app. In elke (gratis) editie vind je nog veel meer mooie binnenkijkers, woontrends, interieurtips en wooninspiratie. Heb je nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad  App Store of voor Android tablets en smartphones  Google Play Zo heb je altijd en overal wooninspiratie bij de hand. Veel lees- en kijkplezier!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.