Stek Woon & Lifestyle Magazine
Let's go black | Stek Magazine

Zwart toilet: Let’s go black

Eerste zwarte douche-wc van Villeroy & Boch

Zwart blijft ook volgend jaar een belangrijke interieurtrend. Zwart is gewaagd, gedurfd en tegelijkertijd de kleur van veel tijdloze designklassiekers. Villeroy & Boch speelt in op deze trend en komt met de eerste zwarte douche-wc: de ViClean-I 100 Black Edition. Een zwart toilet maakt een statement in de moderne badkamer. De ViClean oogt als een gewoon toilet, maar heeft de technologie van een innovatieve douche-wc. 


Zwart toilet is in!

Goed nieuws voor de fans van innovatieve designs. Bij veel douche-wc’s is de technologie heel goed zichtbaar. Dat weerhoudt mensen vaak van aanschaf. De ViClean van Villeroy & Boch brengt hier verandering in. Dankzij het strakke design en de onzichtbare technologie is het toilet een prachtig object in elke moderne badkamer. Met de nieuwe zwarte variant maak je helemaal een statement. Een zwart toilet wordt nu eenmaal steeds populairder en dat geldt ook voor douche-wc’s. Het aangename schone gevoel van fris water en de hygiënische voordelen doen steeds meer mensen besluiten om deze luxe in huis te halen.

Design statement

Als je nieuw sanitair uitzoekt, denk je waarschijnlijk niet meteen enthousiast aan een zoektocht naar een nieuw toilet. Een wc is toch een wc? Villeroy & Boch laat zien dat een toilet ook helemaal kan passen in jouw interieurstijl. Een mooi design, gemaakt van een mooi materiaal. Voor het eerst is alle techniek niet in de zitting, maar in het keramiek geïntegreerd. Daardoor kan de closetzitting strak worden vormgegeven en is de douche-wc van buiten niet meer als zodanig te herkennen. En een zwart toilet valt sowieso veel minder op. Maak nu kennis met de eerste douche-wc die eruitziet als een normale wc en die je verrast met zijn bijzondere, ingetogen design. Een nieuw toilet kopen was nog nooit zo leuk.

Zwart toilet en wit toilet Douche wc Villeroy & Boch | Stek Magazine

Dankzij het strakke design en de onzichtbare technologie is het toilet een prachtig object in de badkamer. Met de nieuwe zwarte variant maak je helemaal een statement.


Hoe werkt het?

Naast mooi is de ViClean-I 100 ook heel praktisch en aangenaam. De innovatieve HarmonicWave-douchestraal beweegt in een zijwaartse golfbeweging zachtjes heen en weer. Dat zorgt voor een aangename hygiëne en frisheid. Je kan jouw favoriete douchestraal en gewenste temperatuur eenvoudig instellen. Dat kan met de afstandsbediening of via een app. Met de app kun je ook verschillende profielen aanmaken voor iedereen in huis.

Zwart toilet en wit toilet Douche wc Villeroy & Boch | Stek Magazine

Schoner dan schoon

Innovatieve materialen en technologieën zorgen ervoor dat de ViClean-I 100 hygiënisch schoon blijft. De verzonken douchesproeier is van buiten beschermd tegen verontreiniging en reinigt zichzelf voor en na elk gebruik. De DirectFlush-technologie zorgt ervoor dat het spoelrandloze closet tot bovenaan wordt schoongespoeld. Dankzij het gladde, vuilafstotende CeramicPlus-oppervlak kun je de ViClean-I 100 bovendien snel en eenvoudig schoonmaken. Alles blijft dus hartstikke schoon. Tenslotte gaat er niets boven een heerlijk fris toilet.

Zwart toilet en wit toilet Douche wc Villeroy & Boch | Stek Magazine

Het revolutionaire design, dat van buiten nauwelijks van een gewoon toilet is te onderscheiden, heeft veel te bieden: een toilet met bidetfunctie dat zacht en volledig reinigt.

Bedenken en maken

Plan eenvoudig en snel jouw droombadkamer met de online badkamerplanner van Villeroy & Boch! Als je wilt, ontvang je een gratis Villeroy & Boch VR Cardboard.  Je kunt daarmee virtueel jouw nieuwe droombadkamer van dichtbij bekijken. Ook handig: je stuurt je ontwerp direct door naar een expert in de buurt. 

Stijlzoeker

Heb je hulp nodig bij het vinden van je persoonlijke stijl? De stijlzoeker van Villeroy & Boch geeft je ondersteuning en inspiratie. Deze online tool helpt je bij het vinden van je persoonlijke voorkeuren en geeft suggesties van de badkamer-collecties.

Zwart toilet en wit toilet Douche wc Villeroy & Boch | Stek Magazine

Wil je nog meer badkamerinspiratie? Bekijk dan de Villeroy & Boch Badkamer inspirator of bezoek één van de verkooppunten. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.  

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.