Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stijlvolle badkameraccessoires | Sealskin Brix | Stek Magazine

Stijlvolle badkameraccessoires

De Brix accessoirelijn van Sealskin is een style statement voor je badkamer en toilet. Met oog voor functionaliteit zijn stijlvolle badkameraccessoires ontworpen. De serie is stoer, eigenzinnig en trendy. Brix biedt nu ook nieuwe verrassende elementen zoals wandkubussen en ladders. De serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, met her en der een toevoeging van koper en hout.

Stijlvolle badkameraccessoires | Sealskin Brix | Stek Magazine

Stijlvolle badkameraccessoires

De woonstijl van het huis wordt steeds vaker doorgevoerd in de sanitaire ruimte. Passend bij deze trend biedt Sealskin de decoratieve Brix stijlvolle badkameraccessoires. Het zijn stoere elementen voor de badkamer en het toilet, die bovendien niet misstaan in andere ruimtes van het huis, zoals de hal, keuken en slaapkamer.

Stijlvolle badkameraccessoires | Sealskin Brix | Stek Magazine

Haak met spiegeltje

Dit haakje vraagt om een mooi plekje in de badkamer of op het toilet. Het strakke metalen haakje is verrassend gecombineerd met een klein rond spiegeltje. Ook leuk voor in de hal om nog even een laatste blik op jezelf te werpen voordat je de deur uitgaat. Het haakje is verkrijgbaar in zwart, wit of koper.

Toiletrolhouder

Niet vaak kan je zeggen dat de toiletrolhouder een echte blikvanger in het toilet is. Bij Brix wel! In dit wandgemonteerde moderne rek kan je zowel de toiletrol als de reserverol kwijt. Je hebt de keuze uit een witte of zwarte houder. Met stijlvolle badkameraccessoires geef je elk toilet een upgrade.

Stijlvolle badkameraccessoires | Sealskin Brix | Stek Magazine

Vrijstaand handdoekrek

Droog je handdoek op dit stoere handdoekrek of hang je kleding eroverheen. Dit vrijstaande handdoekrek is functioneel maar zeker ook decoratief. Naast de badkamer kan dit rek overal in huis een plek vinden. Door de combinatie van het stalen frame met accenten van blank hout heeft het rek een industriële, maar toch ook warme uitstraling. Het Brix handdoekrek is verkrijgbaar in wit of zwart metaal.

Stijlvolle badkameraccessoires | Sealskin Brix | Stek Magazine

Ladder

Ladders zijn ook stijlvolle badkameraccessoires. De Brix ladder is zowel praktisch als decoratief. Met deze ladder maak je een echt statement in de badkamer. Maar is ook erg leuk en praktisch voor in je slaapkamer of woonkamer. Droog je handdoeken, hang je kleding erover of gebruik de ladder als tijdschriftenhouder. De ladder is volledig gemonteerd, dus je kunt deze direct tegen de muur zetten en gebruiken. De Brix ladder is verkrijgbaar in het wit en zwart metaal en kan geplaatst worden in een vochtige ruimte. Erop staan wordt afgeraden.

Stijlvolle badkameraccessoires | Sealskin Brix | Stek Magazine

Kubussen

De Brix wandkubus kan op vele manieren worden gebruikt en ziet er niet alleen prachtig uit in je badkamer of toilet, maar is ook een mooi stylingelement in je keuken of slaapkamer. Ideaal als opberger voor handdoeken en cosmeticaflessen is de kubus ook af te stijlen met bijvoorbeeld een mooie plant. Kortom: een aanwinst voor iedere badkamer. De kubus is verkrijgbaar in het vierkant en rechthoekig. De rechthoekige kubus is zowel horizontaal als verticaal te monteren. Meerdere kubussen gecombineerd tegen de wand, in verschillende formaten, zorgen voor een unieke look. De kubus is verkrijgbaar in wit en zwart metaal en kan goed in een vochtige ruimte worden gehangen.

Meer informatie over stijlvolle badkameraccessoires sealskin.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.