Stek Woon & Lifestyle Magazine
WOWN

WOWN! Een nieuw Nederlands woonmerk

De lancering van het nieuwe Nederlandse woonmerk WOWN! is een feit. Het merk is bedacht en wordt gerund door een creatief team en drie grote Nederlandse interieurbloggers. Suzanne de Jong van &SUUS, Anki Wijnen van Zilverblauw en Souraya Hassan van Binti Home maakten alledrie een collectie voor hun woonmerk WOWN! maar wel met hun eigen herkenbare stijl.

Drie keer WOWN!

Ben je fan van één van deze creatieve interieurexperts? Dan shop je straks gemakkelijk jouw favoriete stijl. Bekijk alvast een deel van de collecties van drie woonstijlen met wow-factor:

#1 Collectie: Binti Home

WOWN!

De WOWN! collectie van Souraya Hassan is te herkennen aan een gebalanceerd kleurenpalet van neutrale, lichte Scandinavische kleuren gecombineerd met warme etnische invloeden.

Inspiratie voor mijn ontwerpen haal ik uit
mijn Nederlands Egyptische roots.

WOWN woonmerk


#2 Collectie: &SUUS

WOWN woonmerk

De WOWN! collectie van Suzanne de Jong is te herkennen aan een lichte en neutrale basis, aangevuld met verschillende kleuren en contrast in stijl en materiaalgebruik.

Toen ik alles bij elkaar zag dacht ik: dit ben ik!

WOWN Kwantum


#3 Collectie: Zilverblauw

WOWN Kwantum

De WOWN! collectie van Anki Wijnen is te herkennen aan de grote hoeveelheid kleur in combinatie met wit en opvallende grafische prints.

Ik wil gewoon graag mooie dingen maken!

WOWN woonmerk

De drie collecties bevatten diverse artikelen van servies tot behang en van bijzettafel tot vloerkleed. De prijzen van de artikelen lopen uiteen van €2,50 tot €295,- en zijn medio maart exclusief verkrijgbaar bij Kwantum.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.