Stek Woon & Lifestyle Magazine

Woonkamer inrichting voorbeelden: Welke stijl past bij jou?

Bij tegels denk je wellicht in eerste instantie aan de badkamer of keuken. Maar tegels kunnen ook heel mooi staan in de woonkamer. En helemaal trendy in huizenland is een muur van tegels. Ben jij benieuwd hoe een nieuwe vloer of wand bij jou staat? Ga dan snel aan de slag met de vloer- en muurconfigurator. Mix en match alle kleuren, patronen en looks totdat je de perfecte stijl hebt gevonden die bij jou past.

Woonkamer inrichting voorbeelden

Je hebt vast een tegel ontdekt die helemaal past bij jou. Ga je voor een houtlook of juist voor één van de speelse dessins? Wat je ook kiest, naast mooi zijn tegels ook heel praktisch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot vloerverwarming. Tegels zijn natuurlijk ook gemakkelijk schoon te houden: ideaal met kinderen en huisdieren. Een tegelvloer vergt weinig onderhoud en gaat lang mee. Naast mooi dus ook een slimme keuze!

Ideale combinatie

Meer informatie over vtwonen tegels by Douglas & Jones vtwonentegels.nl Heb je de ideale vloer- en muurcombinatie gevonden? Kijk dan hier voor alle verkooppunten

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.