Stek Woon & Lifestyle Magazine

Welke stijl badkamertegels past bij jou?

Mooie tegels bepalen de sfeer in de badkamer. In de collectie vtwonen tegels van Douglas & Jones heb je een ruime keuze in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met en zonder dessin of juist een houtlook. Ook dat kan met tegels gemakkelijk in de badkamer. Ben je benieuwd hoe deze badkamertegels in jouw badkamer staan? Ga dan snel aan de slag met de configurator om meteen het resultaat te bekijken.

Mix & match

Of je nu gaat voor modern en strak, stoer en robuust of juist een natuurlijke uitstraling: Je vindt altijd de tegel die past in jouw plaatje. Binnen de serie tegels kun je ook nog kiezen voor verschillende formaten en kleuren. Zo mix en match je de ideale combinatie bij elkaar. Wil je je badkamer optisch groter laten lijken? Ga dan voor XL uni op de vloer en combineer met een kleiner formaat tegel op de wanden. Zo heeft bijvoorbeeld de Neo serie wel acht verschillende patronen.

Badkamertegels kleuren en variaties

Ontdek de vele soorten en formaten tegels:

Serie Factory
vtwonen Serie Factory

Serie Neo
vtwonen Serie Neo

Serie Marwood
vtwonen Serie Marwood

Serie Mediterranea
vtwonen Serie Mediterranea

Serie Square
vtwonen Serie Square

Serie Villa
vtwonen Serie Villa

Serie Dunes
vtwonen Serie Dunes

Serie Hormigon
vtwonen Serie Hormigon
Meer informatie over vtwonen tegels by Douglas & Jones vtwonentegels.nl Heb je de ideale vloer- en muurcombinatie gevonden? Kijk dan hier voor alle verkooppunten

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.