Stek Woon & Lifestyle Magazine
Teken je tuin | Stek Magazine

Het zomergevoel!

Het zomergevoel is gearriveerd! Heerlijk! Wonen in de stad betekent vaak dat je een kleine tuin of zelfs helemaal geen tuin hebt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo goed met planten ben, dus in mijn geval is het niet zo erg dat we niet zo’n grote tuin hebben. Toen we hier kwamen wonen, was de tuin al beplant met veel groen dat makkelijk te onderhouden is. Fijn! Om de tuin eigen te maken heb ik veel witte bloempotten geplaatst waarin ik kruiden, lavendel en bloemen heb geplant.

Tuintafel

Close-up tuintafel2

Mijn vriend heeft samen met een vriend de eettafel en de bankjes gemaakt van steigerhout.

Loungebank

Ook hebben ze een grote loungebank gemaakt. De grootte van de bank is afgestemd op de grootte van de loungekussens die ik kocht bij IKEA zodat het goed past. De rest van de kussens zijn van IKEA en H&M.

Stoel2

Stoel

Twee jaar geleden heb ik mezelf getrakteerd op een zwarte Acapulco stoel. Ik ben er nog steeds verliefd op! Hij is prachtig en zit heerlijk. Meestal plaats ik de stoel in deze hoek waar veel schaduw is en vaak ook een klein briesje. Een perfecte plaats om tijdschriften of een mooi boek te lezen.

Macrame

Ik heb macramé plantenhangers gemaakt voor twee kleine plantjes. Om de anders wat lege en misschien een beetje saaie muur van onze schuur op te leuken. Ik ben nog van plan om van zwart touw nieuwe hangers te maken.

Palm

Mijn laatste toevoeging aan de tuin was deze kleine palm. Voor dat extra zomerse gevoel! Ik wens jullie allemaal een fijne zomer!

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.